Wandel mee met onze bijzondere Middeleeuwse Wandeltocht

Op zaterdag 6 oktober werd voor de 12e keer de Middeleeuwse Wandeltocht georganiseerd
Een hele bijzondere wandeltocht, met schone jonkvrouwen, middeleeuwse gebouwen, prachtige wandelroutes van 17 en 25 km. En extra bijzonder; Middeleeuwse jonkvrouwen die een overheerlijke lunch  voor 170 deelnemers klaar maakten!
 
Het was erg druk in het Doornenburgse, bij het kasteel kwamen heel veel oude auto's voor de start van een autorally van de KNAC, rondom het kasteel was een Viking evenement en vanwege een huwelijk 's middags op kasteel Doornenburg moest deBOL uitwijken naar het Ontmoetingscentrum voor de finish.
's Morgens melden zich nog 46 nieuwe inschrijvers bij de 124 die zich al vooraf en op tijd hadden ingeschreven. Met het aantal van 170 moest er wel snel even een en ander worden bijgekocht om iedereen van een lekkere lunch te kunnen voorzien, maar het liep allemaal gesmeerd !
 
Het was een schitterende na-zomerdag, iedereen had goede zin en de ontvangst bij het kasteel was weer super!
De koffiepauze bij Fort Pannerden verliep ook fantastisch en de lunch bij het NH Kerkje in Gendt was een klein feestje. De finish bij het Ontmoetingscentrum was gezellig en er werd nog onder het genot van een drankje lang nagepraat over deze bijzondere wandeltocht.
Het Bestuur was heel erg blij met de gastvrijheid van de mensen van kasteel Doornenburg, Fort Pannerden en het Ontmoetingscentrum en wil hen, maar ook alle vrijwilligers heel hartelijk bedanken, voor hun inzet! Ook zijn we veel dank verschuldigd aan de twee heren die zo gezellig muziek maakten tijdens de lunch!
 
En natuurlijk bedanken we alle deelnemers waarvan meer dan de helft "van ver" kwam, we hopen dat, als ze genoten hebben, door gaan vertellen hoe leuk het was bij de Middeleeuwse Wandeltocht, dan krijgen we misschien volgend jaar nog veel meer enthousiaste wandelaars op de eerste zaterdag in oktober 2019 !!

 Foto's Fotoalbum