Heel Bemmel liep de 13e Snertt

Afbeelding invoegen    Afbeelding invoegen

Op 21 februari werd de cheque van € 580,= overhandigd aan Bas ten Kate, bestuurslid van het Duchenne Parent Project, in Het Dorp in Arnhem onder aanwezigheid van Dennis Jansen en Roel ten Kate!

Wij hopen van harte dat Dennis en Roel nog heel veel goede jaren tegemoet mogen gaan en dat er uit alle onderzoeken uiteindelijk een lichtpuntje kan komen voor de vele Duchenne patienten!

Alle deelnemers aan onze sponsor-SNERT-wandeltocht bedankt!

St. deBOL liep op zaterdag 2 februari voor een goed doel!

 

Op een koude, regenachtige dag met zelfs nog een sneeuwbuitje gingen er toch 110 wandelaars op pad om met de deBOL SNERTTOCHT voor het goede doel: de Stichting Duchenne Parent Project mee te lopen.

De routes waren prima bepijld en de wandelaars kregen bij de controlepost in het Ambacht Haalderen een kopje koffie aangeboden, zij konden dit mooie bedrijf nu eens goed van binnen gaan bekijken. Voor velen was deze eerste kennismaking met Ambacht Haalderen een verrassing!

Terug in CC De Kinkel stond de erwtensoep klaar die speciaal gemaakt was door FruitCompany Kersten, Slagerij Buurman en Cafetaria Moos Bemmel en JUMBO Scheperkamp had voor broodjes knakworst gezorgd.

Sponsoren van harte bedankt, jullie hebben een fantastische bijdrage geleverd, waardoor St.deBOL straks een prachtig bedrag kan gaan overhandigen voor het goede doel!

 

(06.02.2019) 

Nadat de penningmeester de kas had opgemaakt was er op zaterdag € 500,= voor St. Duchenne en op woensdag 6 februari werd er door de woensdag-wandelaars nog eens spontaan een bedrag van € 80,= bij elkaar gebracht, dus we gaan het prachtige bedrag van € 580,= overmaken aan de St. Duchenne!

Allemaal heel erg bedankt !!!

 

Dennis Jansen (24), Duchenne patient, was in De Kinkel aanwezig om samen met zijn moeder en zijn "oude” schooljuf Astrid iets te vertellen over zijn ziekte en dat deed hij met veel humor, hij genoot van alle aandacht en heeft stiekem met juf Astrid nog even een dansje gemaakt.

Het Bestuur van St. deBOL wil heel graag alle deelnemers, vrijwilligers, pijlenzetters, sponsoren en de mensen van Ambacht Haalderen en  CC De Kinkel bedanken voor het enthousiasme en de steun, het is wéér een dag met een gouden randje geworden!

 

 

Fotoalbum