De deBOL JUNIOR Avond-4-Daagse komt er weer aan!

De deBOL JUNIOR Avond-4-Daagse komt er weer aan! Van dinsdag 21 tm vrijdag 24 mei a.s. wordt voor de 12e keer de deBOL Avondvierdaagse in Bemmel gehouden. De A4D Commissie is al druk met de organisatie!
Zoals elk jaar hebben we ook in 2019 een thema; Ridders en Prinsessen. Op dit moment kunnen we er nog niet zoveel over vertellen maar we kunnen alvast verklappen dat er in die week heel veel Ridders en Prinsessen in het kasteel van deBOL wonen!

Op Koningsdag kun je weer komen inschrijven bij de speciale Avond-4-Daagse kraam op het Kinkelplein. Als je dan niet kunt heb je ook nog op 15 en 18 mei de mogelijkheid om voor in te schrijven. Het inschrijfgeld bedraagt € 6,00. 
Op 27 april, 15 mei en ook op 18 mei betaal je € 5,00 per persoon. Ook begeleiding betaalt inschrijfgeld.


2018
Het was een groot feest !
Maar op dinsdag 29 mei kreeg de organisatie van de deBOL JUNIOR Avond-4-Daagse de schrik van haar leven; Voor het eerst in al die jaren moest er een avond van de Avond-4-Daagse worden afgelast. Het beloofde, volgens de weergoden, zeer slecht weer te worden. Wat nu? Na intensief beraad werd besloten om de wandeling voor de eerste avond af te gelasten, terecht bleek rond zes uur. Het regende pijpenstelen en het onweer bleef ook niet uit. Maar gelukkig, op woensdagavond konden we wel van start, een extra lange wandeling door de polder, waar gelukkig wel muziek was en een appeltje werd uitgedeeld, het was warm maar iedereen kwam heelhuids binnen. Donderdagavond was de route wat korter en was het heerlijk wandelweer! Op vrijdagavond hielden we het, op een klein spatje regen na, weer droog en werd de intocht onder begeleiding van Mickey Mouse en Donald Duck en wel vier muziekkorpsen een geweldig gezellige happening!

Wij zien jullie graag weer terug in 2019, dan wordt de A-4-Dgse gehouden van 21 t.m. 24 mei !! Met plezier in beweging!
 

Kijk op You Tube voor het filmpje van de 11e deBOL Junior A4D 2018
Arkadiusz Prochazka - 
en nog van de 10e Avond4Daagse Bemmel 2017 - een prachtig filmpje van
de laatste dag en intocht.