Bemmels/Zwitserse 3-Daagse

Bemmels/Zwitserse 3-Daagse
Wij willen graag van het weekend 16 - 17 - 18 juli een Bemmels/Zwitsers weekend maken en daarin het 20-jarig bestaan van Stichting deBOL vieren.

We kiezen voor een Bemmels weekend omdat wij een Bemmelse organisatie zijn die al sinds 1997 wandeltochten voor 50 plussers organiseert, in het begin als medewerkers van de VVV Bemmel Boven Betuwe in samenwerking met de KBO en de KNBLO Kring Gelderland en sinds 2001 als Stichting deBOL (Bemmelse Organisatie Ladies).

Wij kiezen voor de toevoeging Zwitsers omdat al jarenlang tijdens de Nijmeegse 4Daagse in Bemmel een Zwitserse Week wordt gehouden en wij als VVV medewerkers daarin de Zwitserse Markt organiseerden. Daarom dus de combinatie Bemmels/Zwitserse 3-Daagse!

Op vrijdag 16 juli 
Wij willen dit weekend openen met een feestelijke onthulling van een deBOL-bankje dat geplaatst zal worden aan het Zwitserspad in het Groene Hart van Bemmel als aandenken aan ons 20-jarige bestaan en ter herinnering aan onze Ambassadeur Henk Bergamin. Na zijn burgemeesterschap werd hij Ambassadeur van Stichting deBOL en heeft hij deze functie, tot aan zijn dood in augustus 2019, met veel enthousiasme vervuld.

Omdat wij hopen dat wij in de zomer weer meer kunnen organiseren, de corona maatregelen natuurlijk inachtnemend,  willen wij alle inwoners van Lingewaard een gezellige, gezonde en sportieve activiteit aanbieden in de vorm van een nieuw initiatief: de Bemmelse "after corona” 2Daagse, bestaande uit:

Op zaterdag 17 juli 
Een leuke speurroute van ca. 8 km voor gezinnen met kinderen ( i.p.v. de afgelaste Avond4Daagse). De A4D commissie heeft een mooie wandelroute voor jullie uitgestippeld, onderweg moet je speuren, staat er vast wel ergens iets lekkers en na afloop is er ook nog een mooie herinnering. Deelname is gratis! Je moet je voor die tijd wel even aanmelden. Meer informatie volgt binnenkort.

Op zondag 18 juli
Een (individuele) wandelroute van ca. 25 en/of 15 km door Lingewaard. Onderweg kom je de BOL-dames zeker tegen en zal er vast een kopje koffie of thee, iets lekkers worden uitgedeeld. Deelname is gratis en na afloop ligt er een bijzondere herinnering voor je klaar! Ook hiervoor moet je vooraf inschrijven. Meer informatie volgt binnenkort.

Wij gaan weer met heel veel liefde en enthousiasme aan de slag om van deze 3-Daagse een heel gezellig, sportief en fantastisch weekend te maken!

Dit alles onder het motto:

Lingewaard DOET het anders en dat  is zeker GENIETEN!

Afbeelding invoegen en dan nog even dit ....... 
denkt u aan de Lingewaard Doet cheque voor deBOL LINGEWAARD DOET