zomaar wat belevenissen in coronatijd

Vorige week was het de week van de Nijmeegse 4Daagse, helaas ging deze niet door vanwege de corona crisis.
Maar er deden in het hele land en ver daarbuiten toch 20.000 mensen mee aan de alternatieve 4Daagse. Het was goed wandelweer en iedereen kon in eigen omgeving gaan wandelen. Ook ik had me ingeschreven voor de 10 km en er waren zeker meer BOLwandelaars die op pad zijn gegaan.
De eerste dag gingen we naar Groesbeek om vanaf 't Zwaantje een prachtige route over de Mookerheide te lopen, 't was puur genieten! De volgende dag ging ik alleen op pad en liep via de Heuvel en het kassengebied Bergerden zo'n 12 km. Dag 3 gingen we richting Lent en de 4e dag liepen we een rondje Bemmel-Haalderen.
Met na afloop een overheerlijk ijsje bij onze nieuwe ijssalon Wijs IJS op de Markt genoten we toch een beetje van dat speciale 4Daagse gevoel, het was gezellig, leuk en gezond, maar volgend jaar hopen we toch weer langs de route te staan in Bemmel, Weurt, Berg en Dal en Nijmegen!
 
We willen iedereen die 4 dagen 10, 20, 30 of 40 km gelopen heeft van harte feliciteren en blijf in beweging want straks mogen we weer op pad! Groetjes, Marianne
Afbeelding invoegen Afbeelding invoegen
 ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Vandaag heb ik, als BABS, eindelijk weer na 3 maanden een partnerschapsregistratie mogen doen, vanwege de 1,5 m afstand gebeurde dat in de trouwzaal van kasteel De Kinkelenburg . Het was een gekke gewaarwording, de tafels stonden in een groot vierkant met in totaal 10 stoelen er omheen. Het gezelschap mocht dan ook niet groot zijn.
Alle mensen die de akte moesten tekenen kregen een eigen pen, die ze mochten houden. Bij binnenkomst moest men eerst de handen ontsmetten en na afloop moest ik de tafels en alle stoelleuningen ook met een ontsmettingsdoekje reinigen. Het was zo niet echt feestelijk, maar het paar was gelukkig en blij dat alles nu officieel geregeld was en daar gaat het toch om!
Groetjes,
Marianne
 -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Vandaag 16 april maar weer eens eropuit gegaan en heerlijk gefietst en gewandeld naar en door "Water Ydille" dat ligt tussen de Rijkerswoerdsestraat en de A325. Een prachtig gebied, zeker nu met dit mooie weer, veel vogels, heel veel bloeiend koolzaad en vooral rust! Moet je ook echt gaan doen!

Afbeelding invoegen      Afbeelding invoegen
 
Afbeelding invoegen      Afbeelding invoegen 
 
       
   Afbeelding invoegen   Afbeelding invoegen 
 
Afbeelding invoegen  Afbeelding invoegen
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

          Afbeelding invoegen                                                                                                                
Het Bestuur van St. deBOL ging er op 25 februari j.l. tijdens de Seniorenzitting van de Opperstalmeester van
CV De Blauwe Pony nog vanuit dat we klaar waren voor heel veel bijzondere activiteiten die in de maand mei zouden plaats vinden maar het Corona virus heeft ook onze wereld op z'n kop gezet.
 
Wij denken natuurlijk in de eerste plaats aan alle slachtoffers en mensen die ziek zijn, maar zeker ook aan al die hulpverleners die fantastisch werk doen in deze zorgelijke tijd! Wij wensen iedereen heel veel kracht en sterkte toe!
 
Wij denken ook aan al onze trouwe wandelaars, die regelmatig met ons mee lopen, en onze vrienden van deBOL en  beseffen heel goed dat het nu voor velen van u een eenzame periode zal worden. Om ons allemaal toch een manier te geven om de gevoelens die je misschien graag van je af wilt schrijven en wilt delen met anderen hebben we op onze site een extra rubriekje ingericht!
 
Dus als je iets hierop wilt zetten stuur je het bericht per mail naar stichting.debol@planet.nl en dan zetten wij het in deze rubriek. Let er wel op dat deze pagina openbaar is, dus let op uw privacy! Wij zullen erop toezien dat er geen persoonlijke gegevens gepubliceerd worden!
Een ex- bestuurslid heeft al een mooi gedichtje gemaakt waarmee wij deze rubriek willen openen!
 
Impressie maart 2020
Tuin
Stil
Knoppen op springen
Lucht
Blauw
Vogels die zingen
Wind
Fris
Mijn jas houd ik aan
Zon
Warm
Een klok hoor ik slaan
Stress
Haast
De mens uit balans
Rust
Kalm
Zeg mens pak die kans
Hoor
Zie
De rust en geniet
Druk
Neem
De kans die het biedt!

Het wordt toch ook weer LENTE! foto's rondje heerlijkheid Loenen en Slijk Ewijkse Plassen maart 2020
Afbeelding invoegen 
 
Afbeelding invoegen  Afbeelding invoegen
 ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
3 april 2020 hoe  de gewone dingen ineens bijzonder worden, daar word je vrolijk van!
Afbeelding invoegen   Afbeelding invoegen wandeling via de Heuvel   Afbeelding invoegen  Afbeelding invoegen langs de Linge
Afbeelding invoegen  Afbeelding invoegen en het Rijn Waal fietspad
Afbeelding invoegen  bij Sportpark Ressen weer richting de Plak!  DOEN!!!