Woord van de voorzitter

  

    met deBOL op PAD = PUUR GENIETEN

 

Afbeelding invoegen 

6 oktober 2021 

Beste mensen, 

Vanmorgen mochten we het nieuwe 50+ BOL-seizoen openen met een route rondom Bemmel.

Terwijl een aantal vaste BOL-wandelaars lekker in Spanje meedoen aan de 4Daagse van Marbella en daar genieten van een stralend zonnetje en het feestsfeertje, waren de weergoden ons helaas niet goed gezind want het regende maar toch waren er 15 wandelaars die zich niet door het slechte weer lieten tegen houden!

Dus gingen we met een klein clubje op pad en viel het allemaal best mee, af en toe even een buitje maar ook lange stukken droog! De koffiepauze was bij het nieuwe restaurant bij De Woerdt! Op de terugweg kregen we toch nog even een fikse bui maar dat mocht de pret niet drukken! Uiteindelijk hebben we weer genoten en waren we blij dat we er toch op uit zijn gegaan! Fotoalbum

We hopen natuurlijk wel dat we de volgende keer meer mensen mogen verwelkomen, dus op 20 oktober gaan we "buitengaats" voor een mooie herfstkleurentocht, zorg dat je erbij bent !!!

Op zondag 17 oktober a.s. organiseert deBOL "JUNIOR" commissie de gezellige gezinsspeurtocht voor ouders/ opa's en oma's met kinderen en kleinkinderen. Deze speurtocht zou eigenlijk in juli gehouden worden maar werd vanwege de coronamaatregelen uitgesteld. 

De actie RABOCLUBSUPPORT is er weer en we vragen iedereen die lid is van de Rabobank Oost Betuwe te stemmen op St. deBOL Bemmel. 

De Vrienden van deBOL dag belooft op zondag 31 oktober weer erg gezellig te worden! De Vrienden ontvangen binnenkort een speciale uitnodiging met het programma. Vrienden van deBOL

namens het Bestuur,

Marianne van Eechoud-Bierens, voorzitter