Woord van de voorzitter

Bemmel, 7 maart 2019  
 
Beste mensen,
Het carnavalfeest zit er weer op en de dames van deBOL hebben zich ook dit jaar weer verdienstelijk gemaakt bij de jurering van de carnavalsoptocht op zondag j.l. en bij de Rimpelzitting van de Opperstalmeesters van CV De Blauwe Pony! Ook onze BOLverkeersregelaars hebben er weer voor gezorgd dat alles goed verliep bij de optocht! Dank daarvoor!
Het was een oergezellige middag waarop veel BOLwandelaars hebben genoten van de fantastische buuts van Marc Willemsen en Ferdinand Ebben, de zang en dans en natuurlijk ook van de lekkere hapjes (JUMBO Scheperkamp bedankt!) en drankjes!
 Afbeelding invoegen Afbeelding invoegen  Afbeelding invoegenAfbeelding invoegenAfbeelding invoegenAfbeelding invoegen
 
En dan u weer terug naar het normale leven!
De commissie A4Daagse is weer heel druk met het bij elkaar krijgen van advertenties voor de A4D krant en sponsoren voor dit prachtige evenement voor de jeugd!
Daarom willen wij ook heel graag nog even extra aandacht vragen voor de komende RABO CLUBKAS CAMPAGNE!
 
Ook wij mogen dit jaar weer meedelen en hopen dat er in april heel veel stemmen worden uitgebracht op St. deBOL Bemmel, wij kunnen wat extra centjes heel goed gebruiken voor onze activiteiten, zijn nog steeds op zoek naar goede sponsoren en hopen ook op meer Vrienden van deBOL, maar als u ons 1 of 2 stemmen geeft bij de Clubkas Campagne zijn wij al heel erg blij en het kost u niets als u tenminste lid bent van de RABObank! Hebt u wel een rekening bij de RABObank maar bent u nog geen lid (gratis) wordt dan snel lid (voor 1 april 2019) dan kunt u ook dit jaar nog meestemmen en zijn wij heel erg blij als u op Stichting deBOL Bemmel stemt!
 Afbeelding invoegen
Wij gaan met heel veel liefde en plezier door met de voorbereidingen voor 4 en 5 mei, de Avond4Daagse en alle andere activiteiten waarbij een goede sfeer, fijne sociale contacten, gezelligheid en omkijken naar elkaar bij deBOL hoog in het vaandel staan! Wij hopen velen van u binnenkort weer te mogen ontmoeten!
 
Tot ziens,
Marianne van Eechoud-Bierens, voorzitter