Woord van de voorzitter

12 februari 2021 
 
Lieve mensen,
Normaal zou ik me, als Opperstalmeester van CV de Blauwe Pony,  moeten voorbereiden op allerlei carnavaleske activiteiten. Zoals de Opperstal-wagen weer oppoetsen voor de optocht en natuurlijk waren we ieder jaar nog van alles aan het regelen voor de meest gezellige Senioren Zitting. Helaas dit jaar geen carnaval maar natuurlijk hang ik in deze "dolle dagen" de nieuwe Blauwe Pony vlag buiten en versieren we de boel een beetje vrolijk!
 
Het is schitterend weer, heerlijk om een ommetje te maken in het weekend! Lekker warm aankleden, zonnebril op en onderweg misschien ergens een kopje koffie to-go! 
De app van de hersenstichting is al voor veel wandelaars een goede stimulans om iedere dag een ommetje te maken! kijk op: https: www.hersenstichting.nl/ommetje
 
Maar het is a.s. zondag ook nog Valentijnsdag, de dag van de liefde,  die we natuurlijk niet mogen vergeten!
We wensen jullie allemaal een hele gezellige en liefdevolle dag toe en hopen dat we jullie weer gauw kunnen zien en we weer aan de slag mogen om er toch nog een echt BOL-jaar van te maken!
 
We missen jullie!
 
  Afbeelding invoegen       Afbeelding invoegen
 

Blijf gezond, hou de moed erin en geniet van de kleine dingen die het leven zo mooi kunnen maken! Kijk eens wat vaker naar elkaar om en geef je naasten wat extra aandacht en blijf vooral lachen in deze gekke tijd! 
 
Lieve groetjes,
Marianne van Eechoud-Bierens, voorzitter