Woord van de voorzitter

Afbeelding invoegen    Afbeelding invoegen
 
Bemmel, 8 oktober 2020
 
Beste mensen,
 
Wij doen dit jaar mee met de vernieuwde actie van de RABOBANK: de Rabo Clubsupport !
Mogen wij ook op uw stem (men) rekenen?
 
Als u bankiert bij de Rabobank en u bent lid van de bank, dan kunt u weer stemmen geven aan uw favoriete club of stichting!
U bepaalt namelijk in de periode van 5 tot 25 oktober welke club financiele ondersteuning ontvangt van de Rabobank.
Kortom: uw stem voor St. deBOL Bemmel is geld waard; geld dat wij zeker heel goed willen gaan besteden aan de vele activiteiten die wij organiseren voor jong en oud!
 
Bekijk hoe u ons kunt steunen op: rabobank.nl/clubsupport (wij staan ergens bijna onderaan (categorie sport) bij de S van Stichting deBOL, wel even zoeken maar we staan er echt bij!)

Helaas kunnen wij nu nog steeds geen nieuw programma voor het seizoen 2020/2021 aanbieden, vanwege corona mogen wij maar heel beperkt activiteiten organiseren en helaas hebben wij nu (8 oktober 2020) moeten besluiten om ook onze gewenste wandeltochten in oktober en november af te blazen.
 
Wij zullen ons creatieve brein even hard laten werken om toch een speciale happening in december te kunnen houden, op afstand, met mondkapjes etc. etc.  Wij houden jullie op de hoogte via deze site!
  
Natuurlijk zitten wij te broeden op nieuwe activiteiten en hopen we dat we volgend jaar in mei toch nog de viering van 75 jaar Vieren en Herdenken mogen organiseren. Het Bestuur van St.deBOL vergadert nu 1x per maand op gepaste afstand! (zie foto d.d. 2.9.2020)
 
Maar voorlopig houden we ons aan de coronamaatregelen, we houden de moed erin en hopen dat iedereen gezond blijft.  Ook wij willen weer zo snel mogelijk terug naar normaal maar nu zijn er andere dingen belangrijk! En daarom houden we afstand, wassen en desinfecteren de handen, knuffelen niet etc. Maar we moeten blijven bewegen en niet bij de pakken neer gaan zitten, dus kijk eens extra naar de mensen om je heen en probeer elkaar op te vrolijken!
Trek de wandelschoenen aan en ga op pad, er zijn genoeg mooie paden dichtbij! Zomaar een ommetje in coronatijd

  een stukje "Frankrijk" gewoon in  Afbeelding invoegen onze Bemmelse polder!
Afbeelding invoegen zelfs eind oktober nog prachtige veldbloemen op het Plakse Veld!

We hopen echt dat wij allen die onze Stichting deBOL een warm hart toe dragen weer gauw mogen ontmoeten, wij vergeten jullie niet en zullen heel blij zijn als straks blijkt dat er, als het weer mag, heel veel mensen enthousiast mee gaan doen met al onze leuke, gezellige, sfeervolle, mooie en gezonde activiteiten!
 
Tot ziens,
namens het Bestuur,
 
Marianne van Eechoud-Bierens, voorzitter