Woord van de voorzitter

17 januari 2021 
 
Lieve mensen,
Vandaag is onze oudste kleinzoon jarig, hij is alweer 22, een heerlijk jong van 2 m lang en sinds kort woont hij zo'n 700 m van ons vandaan. Dus ben ik deze zondag maar eens begonnen met een ommetje om bij hem een cadeautje af te geven en heb ik het goede voornemen dat ik iedere dag minstens 1 uur wil wandelen maar gelijk omgezet in een korte route van 4 km. En ja als je dan gaat wandelen kom je altijd een bekende tegen en kunnen we even een gezellig praatje maken! Zo ook vanmorgen vroeg en dat was fijn.
Omdat ik vanmiddag toch weer naar buiten gelokt werd door een heerlijk zonnetje heb ik nog maar een extra ommetje gemaakt en weer kwam ik een van onze trouwe wandelaars tegen, gezellig!
 
Gisteren was een van mijn 4 dochters bij ons en ze gaf mij een "ommetjes-app" door want zij is zelf ook een enthousiaste wandelaar, die zelfs 's morgens een uur eerder naar haar werk aan een school in Ede  gaat om daar eerst een ommetje te lopen. 
 
Eerlijk gezegd is zo heel vroeg ( om 07 uur) op pad gaan nou niet echt meer iets voor mij en ik denk ook niet voor onze trouwe wandelaars of je moet aan de Nijmeegse 4Daagse mee willen doen.
Maar misschien kan deze app wel een stimulans zijn om toch iedere dag even een ommetje te maken. Dus ga naar:
https://Www.hersenstichting.nl/ommetje

Helaas kunnen wij nog geen activiteiten aanbieden, maar, zodra het kan en mag gaan we er weer voor! 
 
Voorlopig houden we ons allemaal aan de maatregelen, zien elkaar op afstand en hopen we dat we gauw weer met z'n allen op pad kunnen gaan!
 
Blijf gezond, hou de moed erin en geniet van de dingen die wel mogen en bedenk daarbij dat "een dag niet gelachen - is een dag niet geleefd", dus geef je naasten een gulle glimlach!
 
Lieve groetjes,
Marianne van Eechoud-Bierens, voorzitter               Afbeelding invoegen