Woord van de voorzitter

29 april 2021
 
Lieve mensen,
Versoepelingen? een heel klein beetje ! Maar eerlijk gezegd zit ik nog niet echt te wachten op weer mensenmassa's in de stad en de kroegen maar ik begrijp heel goed dat de jeugd graag weer volop de bloemetjes buiten wil gaan zetten!
 
Wij richten ons voorlopig op de zomer om dan een feestje te kunnen maken van ons 20-jarige bestaan!
We hebben een aantal leuke en goede plannen en hopen hiermee, als we dit kunnen realiseren, weer heel veel mensen actief en vooral blij te maken!
 
We denken in eerste instantie aan een feestweekend op 16, 17 en 18 juli. Het weekend waarin de Zwitserse Week zou beginnen en natuurlijk het begin zou zijn van de Vierdaagsefeesten en de Nijmeegse 4Daagse, die dit jaar ook niet door zullen gaan.
Wij gaan aan de slag om, als het weer mag, een fantastisch weekend te organiseren!
Wij hebben onze lustrum festiviteiten als 2 initiatieven aangemeld voor de actie Lingewaard DOET, dus als u een cheque van € 10,= van de gemeente krijgt in mei, denk dan aan ons en doneer op een van onze 2 initiatieven?Bemmels/Zwitserse 3Daagse
 
Natuurlijk blijven we iedereen uitnodigen om toch iedere dag een ommetje te maken om de conditie op peil te houden! Laten we ervoor zorgen dat we straks allemaal weer met heel veel plezier en enthousiasme actief mee kunnen doen aan onze wandeltochten, aan een A4Daagse-speurroute voor de jeugd of gezellig met z'n allen naar gezellige muziek kunnen luisteren.
We snakken ernaar elkaar weer te kunnen ontmoeten, dus zullen we ons toch nog even goed aan de coronamaatregelen moeten houden! Dus houden we afstand en doen mondkapjes op!
 
 Maar ...............
Afbeelding invoegen  Afbeelding invoegen
We genieten ook van de ontluikende natuur en blijven vooral naar elkaar omkijken!
Want "samen krijgen we corona onder controle" !

Lieve groetjes,
Marianne van Eechoud-Bierens, voorzitter