Woord van de voorzitter

Afbeelding invoegen
 
Bemmel, 3 september 2020
 
Beste mensen,
 
Helaas kunnen wij jullie nog steeds geen nieuw programma voor het seizoen 2020/2021 aanbieden, vanwege  Corona mogen ook wij maar heel beperkt activiteiten organiseren!
 
Wij blijven voorlopig alleen de 50+ woensdag wandeltochten organiseren voor een groep van max. 25 personen per keer. We zijn hiermee in augustus gestart en in september zullen we op de 2e, 3e en 4e woensdag van de maand op pad gaan!
(blijf op de hoogte via "wandelen 50+" op deze site)
 
Natuurlijk zitten wij te broeden op nieuwe activiteiten en hopen we dat we volgend jaar in mei toch nog de viering van 75 jaar Vieren en Herdenken mogen organiseren. Het Bestuur van St.deBOL vergadert nu 1x per maand op gepaste afstand! (zie foto d.d. 2.9.2020)
 
Maar voorlopig houden we ons aan de Corona maatregelen, we houden de moed erin en hopen dat iedereen gezond blijft.  Ook wij willen weer zo snel mogelijk terug naar normaal maar nu zijn er andere dingen belangrijk! En daarom  houden we afstand, wassen en desinfecteren de handen, knuffelen niet etc. Maar we moeten blijven bewegen en niet bij de pakken neer gaan zitten, dus kijk eens extra naar de mensen om je heen en probeer elkaar op te vrolijken!
 
We hopen echt dat wij allen die onze Stichting deBOL een warm hart toe dragen weer gauw mogen ontmoeten, wij vergeten jullie niet en zullen heel blij zijn als straks blijkt dat er, als het weer mag,  heel veel mensen enthousiast mee gaan doen met al onze leuke, gezellige, sfeervolle, mooie en gezonde activiteiten!
 
Tot ziens,
namens het Bestuur,
 
Marianne van Eechoud-Bierens, voorzitter