Woord van de voorzitter

 
23 juni 2019
 
Beste mensen,
 
De zomer is begonnen en hoe!!
De temperatuur stijgt zo hoog dat wij na uitgebreid overwegen, overleggen en nog eens bekijken helaas hebben moeten besluiten om onze laatste wandeltocht op woensdag 26 juni uit te stellen tot het nieuwe seizoen.
Dat is iets wat wij echt niet leuk vinden, het jaarlijkse Dagje Uit hebben wij ook al sinds vorig jaar af moeten schaffen vanwege de te hoge kosten en te weinig deelnemers en nu hadden we zo'n mooie route gevonden in de buurt en nu wordt het snikheet. Jammer jammer, maar wij vinden het onverantwoordelijk om in deze hitte met een grote groep "ouderen" te gaan wandelen in een open gebied. Wij willen het risico niet nemen dat er iets naars zou kunnen gebeuren.
Dus, onze excuses! Maar wat in het vat zit verzuurt niet, in september krijgen we allemaal een nieuwe kans die hopelijk velen zullen benutten want het is echt een hele mooie route! En we hopen dan ook het nieuwe seizoen te beginnen met het familiegevoel van deBOL en samen een dag puur te kunnen genieten!
 
 Afbeelding invoegen  Afbeelding invoegen
 
 
 Er was ook heel goed nieuws!   
Op 20 juni jl. mochten wij bij Cinemec in Lent ons aandeel uit de Rabo Clubkas Campagne ophalen.
We werden verrast met een prachtige cheque van maar liefst € 938,68 en we kregen ook nog de extra promotieprijs van € 100,=. Het was een mooi feestje en wij zijn ontzettend blij met dit mooie bedrag dat we te danken hebben aan al die lieve mensen die op ons gestemd hebben, wij kregen 253 stemmen!
 
Wij willen hier heel graag iedereen bedanken die op ons heeft gestemd en natuurlijk ook de RABObank die het geld voor de Clubkas Campagne ter beschikking heeft gesteld.
                                                                                                                Allemaal SUPER BEDANKT!
Afbeelding invoegen Afbeelding invoegen
 
Nu op naar de zomermaanden, die voor deBOL niet echte vakantiemaanden zullen zijn!
OP 10 juli gaan we nog een keer wandelen op woensdag en dan zwaaien we echt (voor heel even) onze wandelaars uit!
Bij de Nijmeegse 4Daagse staan we natuurlijk weer iedere dag langs de routes om iedereen aan te moedigen en op vrijdag 19 juli ontvangen we heel graag alle bekenden in ons tentje aan de Via Gladiola.
 
Daarna nemen we even rust, maar op zondag 18 augustus zullen we een sprookjes familie speurtocht organiseren.
Alle basisschool kinderen krijgen voor de vakantie meer informatie hierover via de scholen mee naar huis!
Wij hopen natuurlijk dat er heel veel ouders, opa's en oma's met de kinderen mee gaan lopen om op zoek te gaan naar de zeven dwergen, Hans en Grietje, Assepoester etc. etc. Wij zullen er op deze laatste dag van de vakantie een fijn feest van maken voor jong en oud!
 
Wij zien u graag bij onze activiteiten en wensen iedereen een hele fijne, gezellige en vrolijke zomer toe!
namens het Bestuur,
Marianne van Eechoud-Bierens, voorzitter