Woord van de voorzitter

 
Bemmel, 16 juli 2020
 
Lieve mensen,
Vanmorgen trokken we, weer na een hele lange tijd, ons Boltenue aan, maar helaas niet om er gezellig samen op uit te trekken maar om de laatste eer te bewijzen aan een van onze trouwe wandelaars Antoon Opgenoort die op 10 juli j.l. overleed.We wisten dat Antoon het erg fijn zou vinden als "zijn BOL-familie" hem naar zijn laatste rustplaats zou willen begeleiden en het was dan ook heel erg mooi dat er wel 35 trouwe wandelaars bij de kerk op 't Zand stonden te wachten toen Antoon na de herdenkingsdienst naar buiten werd gedragen.
Het werd een korte maar heel bijzondere laatste wandeltocht samen met hem en we zijn blij dat we dit nog voor hem mochten doen.
 
Ondanks deze trieste bijeenkomst voelden we ons weer SAMEN en na afloop kwam al gauw de vraag, wanneer gaan we weer op pad?
We willen proberen om in augustus op 3 woensdagen (5, 12 en 19 augustus) te gaan wandelen, vanwege alle corona maatregelen willen we starten met een groep van max. 25 personen per keer en we blijven in Bemmel want ook het carpoolen gaat voorlopig nog problemen geven.
Binnenkort volgt meer hierover via de mail, die Bep naar alle wandelaars en Vrienden van deBOL zal versturen.
 
Het zal wel wat improvisatie vragen om onderweg koffie te drinken maar dat zullen we oplossen door het zelf (deBOL) meenemen van koffie etc. We gaan gewoon terug naar de oude tijd toen het eerste groepje met 8 tot 10 wandelaars in 1997 op pad ging onder leiding van Lieuwe Veltman, al hopen we natuurlijk wel dat we over een tijdje weer met een grotere groep kunnen gaan lopen!
We zijn ook van plan om op zondag 23 augustus een familie speurtocht te houden waarbij ouders met kinderen en/of opa's en oma's met kleinkinderen op zoek gaan naar allerlei leuke dingen die onderweg te zien en te doen zullen zijn.
Ook hierover volgt binnenkort meer nieuws!
 
Volgende week zou de Nijmeegse 4Daagse van start gaan maar ook dat gaat niet door. Door de KWBN is er wel een alternatieve 4Daagse georganiseerd, dus als u hieraan gaat deelnemen wensen wij alle deelnemers veel succes en vooral veel wandelplezier!Voor ons was de N4D week altijd een feest van herkenning en dat zullen we nu zeker gaan missen!
 
Wij hopen dat we vanaf september weer meer mogen maar zullen zeker alle voorschriften blijven volgen om het virus buiten de deur te houden! Dus: afstand houden, handen wassen en wat extra aandacht hebben voor de mensen om ons heen!
 
Wij hebben jullie en alle activiteiten enorm gemist en hopen dat we elkaar weer snel mogen ontmoeten!
 
Groetjes namens alle Bolletjes,
Marianne van Eechoud-Bierens, voorzitter
 
Afbeelding invoegen