Woord van de voorzitter

Lieve mensen,
 
We zijn alweer 10 dagen onderweg in dit nieuwe jaar 2020 en kijken met heel veel trots en tevredenheid terug op een mooie start van dit nieuwe BOLjaar.
Op zondag 5 januari gingen we met zo'n 130 Vrienden, Sponsoren en andere belangstellenden een beetje gespannen de Theaterkerk Bemmel in voor het Nieuwjaarsconcert van deBOL.
Wij wisten pas een paar dagen vooraf wat het programma zou worden maar we hebben er zeker geen spijt van dat we ons hebben laten verrassen door Hanneke Engels, Martijn van Vuuren en het Trio Boccacio! Fotoalbum
 
Het werd een super mooi en heel gevarieerd concert waar iedereen enorm van heeft genoten! Hulde en een diepe buiging voor deze 5 artiesten die met hun prachtige zang en muziek ons een onvergetelijk fijne middag hebben bezorgd!

De kop is eraf en nu gaan we weer heel hard aan de slag voor de activiteiten die wij willen realiseren in 2020!

Er staan een aantal leuke en/of bijzondere activiteiten op het programma, buiten de "gewone" woensdagwandelingen gaan we op 15 februari weer eens "buitengaats" voor de Snertwandeltocht (oude stijl).

De laatste jaren hebben we de jaarlijkse snerttocht in Bemmel gehouden en de opbrengst geschonken aan een goed doel, vorig jaar was dat in februari de Stichting Duchenne. In november j.l. organiseerden wij met succes de Longloop, een sponsortocht voor het Longfonds. 

Daarom gaan we dit jaar weer eens, carpoolend, wat verder weg wandelen en maken er natuurlijk weer een hele gezellige dag van.

De maand mei staat bol van activiteiten, te beginnen met 75 jaar "herdenken en vieren"! We hebben genoeg plannen voor een sfeervolle en bijzondere Dodenherdenking en op 5 mei willen we er in Bemmel een mooi dorpsfeest van gaan maken en natuurlijk halen we eerst het bevrijdingsvuur weer op in Huissen!

Van 12 t/m 15 mei wordt de deBOL JUNIOR Avond4Daagse Bemmel georganiseerd en ook de commissie A4D Bemmel is al druk bezig met de voorbereidingen!

Dus lieve mensen, wij zitten niet stil en gaan met heel veel enthousiasme en plezier lekker aan de slag om het jullie allemaal naar de zin te maken bij onze komende activiteiten. Wij hopen dat velen met ons komen meegenieten, dus graag tot ziens!

namens het Bestuur van St.deBOL

Marianne van Eechoud-Bierens, voorzitter