Woord van de voorzitter

  

    met deBOL op PAD = PUUR GENIETEN

Afbeelding invoegen   29 november 2021

Beste mensen,

Sinds gisteravond zitten we weer in een gedeeltelijke lockdown en dat is voor velen niet alleen een tegenvaller maar ook een streep door activiteiten, openstelling, uitvoering en inkomsten.

Wij wensen iedereen in de horeca, de evenementenbranche, theaters en musea etc. etc. heel veel sterkte! Maar natuurlijk willen wij ook alle mensen in de zorg sterkte toewensen en we hopen dat zij de kracht vinden om met hun toewijding, liefde en energie door te gaan en ons allemaal zo goed mogelijk te helpen!

Dit misschien iets te serieuze stukje van dit voorwoord werd mij ingegeven toen ik vanmorgen gebeld werd door iemand van de Vrijetijdskrant die mij wilde interviewen over onze activiteiten in de komende 3 maanden.

Helaas moest ik zeggen dat wij zeer waarschijnlijk onze wandeltochten en andere activiteiten voorlopig moeten cancelen maar dat wij zeker doorgaan met de voorbereidingen voor als we weer mogen!

We hopen dat we onze jaarlijkse gezellige "Kerstwandeltocht” toch op de een of andere manier kunnen realiseren als we door de coronamaatregelen nog niet met z’n allen op pad mogen gaan. Wij blijven positief denken, er komen echt weer betere tijden!

Dan nog even iets anders: In november hebben we van de RaboClubsupport het prachtige bedrag van € 891,93 gekregen. Wij bedanken de Rabobank en alle lieve stemmers en hopen dat alle bloembolletjes, die wij  voor deze actie uitdeelden, straks bij jullie vrolijkheid zullen brengen in het voorjaar!

In december zullen wij onze grote sponsoren benaderen met een verzoek om financiële steun, zodat wij straks zonder zorgen weer met onze "opgekropte" energie en enthousiasme aan de slag kunnen om onze slogan "Met deBOL op pad = PUUR GENIETEN” waar te maken voor jong en oud!

Wij wensen iedereen alvast een mooie, warme en liefdevolle decembermaand en hopen dat we elkaar weer snel mogen ontmoeten!

Blijf gezond en houd de moed erin!

namens het Bestuur,

 

Marianne van Eechoud-Bierens, voorzitter