Woord van de voorzitter

Beste mensen,                                                              
 
Het is alweer 11 juni en we zijn weer bijgekomen van een hele gezellige en succesvolle deBOL-Het WAPEN- Avond4Daagse Bemmel. Het was onze laatste !!!!  Ruim 1000 deelnemers kwamen na 4 mooie avonden wandelen de felbegeerde medaille ophalen en het was feest! Met alle medewerkers op het startbureau,  verkeersregelaars en andere vrijwilligers hebben we op vrijdagavond dit evenement afgesloten met een gezellig samenzijn bij Het WAPEN!
We kijken met een beetje weemoed terug op 17 jaar A4Daagse maar zijn ook wel een beetje trots dat we dit zolang voor de jeugd hebben mogen organiseren. Nu is onze hoop gericht op de mensen die zich inmiddels hebben aangemeld om eventueel de organisatie van de A4D over te nemen. Het zou voor ons een extra bekroning zijn van ons succes als er volgend jaar weer zo'n gezond en gezellig evenement voor de jeugd georganiseerd kan en gaat worden!

F E E S T
 
Noteer  zondag 23 juni in uw agenda en zorg dat u er die dag bij bent,  wij organiseren een fantastisch Zomerfeest op het Plein met veel muziek, zang, dans en een gezellig terras tussen 12.00 en 18.00 uur op de MARKT!
Die dag zal er ook het evenement "Bemmel On Wheels" zijn en de  winkels zijn open, dus zeker reden genoeg om te komen meegenieten op de Markt!
 
Dit Zomerfeest wordt georganiseerd als een cadeautje aan de inwoners van Bemmel/Lingewaard, dus kom allen!!!!
graag tot ziens bij deBOL!
 
namens het Bestuur,
Marianne van Eechoud-Bierens, voorzitter