Wandelingen 50+

Wij hopen u allen gauw weer te zien in 2022.
Tot 16 februari wordt er niet op woensdag gewandeld.
We hopen dat we op zaterdag 5 februari de ‘alternatieve’ snertwandeling mogen organiseren. 
Houd daarom onze site in de gaten.

 
Afbeelding invoegen 
 
Woensdag 3 november liepen we een mooie route in Huissen! Er waren weer 52 deelnemers en we mochten ook een aantal nieuwe vrienden van deBOL verwelkomen! We zijn erg blij met nieuwe vrienden die onze activiteiten jaarlijks willen steunen!
 
Het was een mistige dag maar toch heerlijk wandelweer en het zonnetje deed zijn uiterste best om door de wolken heen te komen. We genoten van de prachtige herftskleuren in het Immerloo Park en in de wijken Zilverkamp en Loovelden en dronken gezellig koffie bij de Korenmaat aan de Huissensedijk in Arnhem.
Fotoalbum met dank aan Toon, Gerrie en Marianne.

Op woensdag 17 november gaan we weer aan de wandel, dan buiten de Gemeente Lingewaard!
We vertrekken om 09.00 uur carpoolend vanaf De Kinkel naar .... (volgt zsm).
Denk aan de QR-code op de telefoon/papier en heb je klachten, blijf dan thuis!

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
 

Ja hoor we mogen weer! 

Op 6 oktober gingen we, vanwege het slechte weer, met een klein clubje op pad rond Bemmel en dronken we koffie bij het nieuwe boerderij restaurant De Woerdt in Ressen.

Op 20 oktober gingen we met 40 wandelaars naar Groesbneek om vanaf Hotel De Wolfsberg te starten voor een mooie herfstroute door het bos en over de heide. Jammergenoeg lieten de bomen nog niet hun mooiste herfstkleuren zien maar het was goed wandelweer en het was weer heel fijn en gezellig om met een groot aantal mensen te wandelen. De koffie bij 't Zwaantje smaakte ons heel goed en dat hadden we wel verdiend na het eerste stuk van ca. 7 km.

DE terugweg was  ruim 3 km en onderweg moest er natuurlijk nog even een kaarsje opgestoken worden bij de Mariakapel aan de Biesseltsebaan. WE hebben weer genoten en hopen dat er op 3 november a.s. weer zoveel gezellige  enthousiastelingen mee op pad gaan! Fotoalbum met dank aan Toon!

 
zondag 31 oktober: Vrienden van deBOL dag
U kunt ook Vriend van deBOL worden!
Voor € 25,= per jaar helpt u ons heel goed om alle activiteiten te kunnen realiseren, wij willen het inschrijfgeld
(€ 3,=) voor de woensdag-wandeltochten niet verhogen maar worden helaas wel geconfronteerd met de verhoging van de prijzen voor het kopje koffie onderweg. Dus als we nog meer Vrienden van deBOL krijgen, komen we ook 2019 wel weer financieel rond! Dus bent u nog geen Vriend van deBOL geef u dan op bij een van de bestuursleden!
 

 
 
 
 
 
 
 

 
   
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------