Wandelingen afgelast

 
Lieve, beste wandelaars,
Helaas kunnen we jullie nog niet opvrolijken met de mededeling dat we weer op pad gaan, voorlopig zullen  we alle activiteiten van St.deBOL in de kast moeten laten staan.
Maar we vergeten jullie niet hoor, iedere dag kijken we even op onze kalender die jullie hopelijk allemaal ontvangen hebben!
Misschien zijn we toch nog iemand vergeten, laat het ons dan weten dan brengen we de kalender 2021 nog even!
OPROEP: mocht je verhuisd zijn of plannen hebben om te gaan verhuizen, stuur ons dan je nieuwe adres?
 
We hopen jullie allemaal straks weer in goede gezondheid te ontmoeten, hou vol, ook al wordt het wel erg saai en ongezellig, maar het moet nu even! Dus afstand houden, mondkapje, handen wassen en bij dit alles blijven lachen!
Liefs van de "Bolletjes"
 

———

 
 
Jammer!! Voorlopig zullen wij in de maanden oktober en november niet gaan wandelen met de groep!
Vanwege alle nieuwe coronamaatregelen vinden wij het niet verantwoord om op pad te gaan! Bovendien zullen we onderweg geen koffiepauze kunnen houden!
Wij hopen dat jullie begrip hebben voor deze beslissing van het Bestuur!
Hou deze site in de gaten voor nieuwe en hopelijk positievere berichten!
 -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
 
Op 23 september gingen we vanaf landgoed de Doornik richting de Waal om aan de rechterkant te lopen naar de voet/fietsbrug vlakbij de Oversteek. Na de brug liepen we via de andere kant naar Veur Lent en bekeken we het Gezicht van Nijmegen om daarna  een lekker kopje koffie te drinken op het terras van cafe De Zon. Het was heerlijk wandelweer en we hebben genoten van een fijne wandeltocht. Helaas misten we deze keer onze hoffotografen maar ook deBOL heeft altijd een telefoon bij zich, dus het resultaat is misschien wat minder maar geeft wel een indruk van deze tocht! Fotoalbum (route verkennen en 23 september)
 
Op 16 september wandelden we vanaf de P het Waterrijk aan de 1ste Weteringsewal door het schitterende nieuwe gedeelte van Park Lingezegen.  Heerlijk nazomer weer, gezellige wandelaars, leuke koffiepauze bij De Park in Elst, kortom het was weer PUUR genieten!
Tot volgende week 23 september! Als je je nog niet opgegeven hebt, direct doen !!! want het max. aantal deelnemers blijft voorlopig nog 25! Fotoalbum met dank aan onze hoffotografen Toon en Gerrie !!!
 
 
Op 19 augustus hebben we heerlijk gewandeld in de polder en gestruind door het weiland. Fotoalbum
 
Op 9 september werd er in Huissen gewandeld,(Fotoalbum) heerlijk wandelweer en een hele bijzondere koffiepauze bij de Druivenkassen van Mea Vota, waar Joke Opgenoort ons uit naam van Antoon, ons trouwe wandelmaatje die op 10 juli j.l. overleed, wilde bedanken voor de steun die zij tijdens zijn ziekte en de begrafenis van vele Bol-wandelaars gekregen hebben.
Joke, heel erg bedankt voor de koffie met heerlijke appeltaart!


 

 


---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


 

 

Op woensdag 4 maart wandelden we in Oosterhout/Nijmegen Noord.

Fotoalbum met dank aan Toon !

 

Op woensdag 19 februari werd er gewandeld naar Haalderen Fotoalbum met dank aan Gerrie


Fotoalbum Groesbeek 5 februari met dank aan Gerrie

Hummelo 15 februari, met dank aan Gerrie, Christa, Ria en Marianne


Op woensdag 15 januari gingen we weer van start met het nieuwe deBOL-wandeljaar.

We startten vanaf de parkeerplaats bij Sportpark Ressen.

Fotoalbum met dank aan onze hoffotograaf Toon Hendriksen

 U kunt ook Vriend van deBOL worden!
Voor € 25,= per jaar helpt u ons heel goed om alle activiteiten te kunnen realiseren, wij willen het inschrijfgeld
(€ 3,=) voor de woensdag-wandeltochten niet verhogen maar worden helaas wel geconfronteerd met de verhoging van de prijzen voor het kopje koffie onderweg. Dus als we nog meer Vrienden van deBOL krijgen, komen we ook 2019 wel weer financieel rond! Dus bent u nog geen Vriend van deBOL geef u dan op bij een van de bestuursleden!
 

 
 
 
 
 
 
 

 
   
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------