Wandelingen 50+

As woensdag, 1 februari,  gaan we weer lekker aan de wandel! We wandelen dan hier in de buurt. 
We verzamelen bij De Kinkel en gaan dan iets na 9uur naar het fort in Lent, maar je kunt natuurlijk ook rechtstreeks naar het fort komen. 
We vertrekken om 09.30 uur vanaf de parkeerplaats bij het Fort Lent.

 
 

 
Op woensdag 7 september zijn we weer gestart met onze 50+ woensdagwandeltochten !!!!
Dit keer een prachtige tocht van Zetten naar Hemmen waar we genoten van een lekker kopje koffie,m prachtige uitzichten bij de Linge en een kort bezoek aan de kasteeltuin Hemmen, zeker de moeite waard om nog eens heen te gaan! Fotoalbum met dank aan Toon!
 
Op 21 september blijven we in Bemmel maar zullen ook een klein beetje gaan vieren dat het Wandelcomite 50+ al 25 jaar bestaat. Dus als u mee gaat lopen hou er dan rekening mee dat u wat later thuis zult zijn omdat we nog met z'n allen stil willen staan bij 25 jaar Wandelcomite! 
 


 
Op woensdag 6 juli gingen we voor de laatste tocht van seizoen 21/22 ons DAGJE UIT WANDELEN in Ede.
Het werd een geweldige dag met stralend weer, een mooie route en 43 gezellige wandelaars.
Foto's volgen z.s.m.  maar bij deze alvast 2 groepsfoto's

           Afbeelding invoegen                Afbeelding invoegen
 
Fotoalbum met dank aan Toon, Gerrie, Marina, Marianne.
Beste wandelaars, allemaal ontzettend bedankt voor jullie gezelligheid en enthousiasme, wij kijken heel tevreden en met veel plezier terug op een goed geslaagde dag!
Tot 7 september, dan mogen we weer! Fijne vakantie toegewenst!
  
 

Op woensdag 18 mei gingen we op pad voor een schitterende route door Park Lingezegen.
Fotoalbum met dank aan Toon en Gerrie.
 
Onderweg kregen we het droevige bericht dat een van onze trouwe wandelaars Harry Lenderink op 17 mei is overleden.
Wij zullen Harry blijven herinneren als een hele sportieve gezellige wandelaar die niet alleen van wandelen hield maar ook een fanatieke hardloper en schaatser was. Vele jaren mochten wij Harry en zijn wandelmaatje aanmoedigen bij de Nijmeegse 4Daagse .Afbeelding invoegen 
                                                                                        (rechts Harry Lenderink)

Wij wensen zijn familie en vrienden heel veel sterkte toe en hopen dat vele mooie en goede herinnering hen tot steun zullen zijn! 
 
 ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
 
We liepen de route Hatertse Vennen op 20 april! Fotoalbum met dank aan Gerrie en Toon

Afbeelding invoegen Afbeelding invoegen
De Bloesemtocht werd op 9 april toch voor 40 enthousiastelingen een bijzondere dag met zon, regen en hagel, maar ook gezellig met lekkere koffie in Doornik en een sapje bij de Woerdt. Er was nog weinig bloesem te zien, maar wie goed opgelet heeft  kon er toch van genieten! Fotoalbum, met dank aan diverse fotografen!


Foto's Doornenburg 16 maart Fotoalbum met dank aan Gerrie Wetters
 
Foto's Hemmen 2 maart Fotoalbum met dank aan Toon Hendriksen

 


zie voor informatie: Programma Stichting deBOL  


 
Afbeelding invoegen 
 
Woensdag 3 november liepen we een mooie route in Huissen! Er waren weer 52 deelnemers en we mochten ook een aantal nieuwe vrienden van deBOL verwelkomen! We zijn erg blij met nieuwe vrienden die onze activiteiten jaarlijks willen steunen!
 
Het was een mistige dag maar toch heerlijk wandelweer en het zonnetje deed zijn uiterste best om door de wolken heen te komen. We genoten van de prachtige herftskleuren in het Immerloo Park en in de wijken Zilverkamp en Loovelden en dronken gezellig koffie bij de Korenmaat aan de Huissensedijk in Arnhem.
Fotoalbum met dank aan Toon, Gerrie en Marianne.

Op woensdag 17 november gaan we weer aan de wandel, dan buiten de Gemeente Lingewaard!
We vertrekken om 09.00 uur carpoolend vanaf De Kinkel naar .... (volgt zsm).
Denk aan de QR-code op de telefoon/papier en heb je klachten, blijf dan thuis!

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
 

Ja hoor we mogen weer! 

Op 6 oktober gingen we, vanwege het slechte weer, met een klein clubje op pad rond Bemmel en dronken we koffie bij het nieuwe boerderij restaurant De Woerdt in Ressen.

Op 20 oktober gingen we met 40 wandelaars naar Groesbneek om vanaf Hotel De Wolfsberg te starten voor een mooie herfstroute door het bos en over de heide. Jammergenoeg lieten de bomen nog niet hun mooiste herfstkleuren zien maar het was goed wandelweer en het was weer heel fijn en gezellig om met een groot aantal mensen te wandelen. De koffie bij 't Zwaantje smaakte ons heel goed en dat hadden we wel verdiend na het eerste stuk van ca. 7 km.

DE terugweg was  ruim 3 km en onderweg moest er natuurlijk nog even een kaarsje opgestoken worden bij de Mariakapel aan de Biesseltsebaan. WE hebben weer genoten en hopen dat er op 3 november a.s. weer zoveel gezellige  enthousiastelingen mee op pad gaan! Fotoalbum met dank aan Toon!

 
zondag 31 oktober: Vrienden van deBOL dag
U kunt ook Vriend van deBOL worden!
Voor € 25,= per jaar helpt u ons heel goed om alle activiteiten te kunnen realiseren, wij willen het inschrijfgeld
(€ 3,=) voor de woensdag-wandeltochten niet verhogen maar worden helaas wel geconfronteerd met de verhoging van de prijzen voor het kopje koffie onderweg. Dus als we nog meer Vrienden van deBOL krijgen, komen we ook 2019 wel weer financieel rond! Dus bent u nog geen Vriend van deBOL geef u dan op bij een van de bestuursleden!
 

 
 
 
 
 
 
 

 
   
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------