Wandelen op woensdag

A.s. woensdag, 20 februari gaan we weer wandelen.
We trekken de wandelschoenen aan, nemen voor de zekerheid een plu mee en gaan lekker aan de wandel in en om Groesbeek. Het is een prachtige route met zo hier en daar een heuveltje op en af. Dus als je dat makkelijker vindt, neem dan gerust je wandelstokken mee.
We verzamelen zoals altijd bij CC De Kinkel in Bemmel, om 09.00u gaan we daarvandaan carpoolend naar Groesbeek.
Als je het makkelijker vindt om rechtstreeks naar Groesbeek te gaan, kan dat natuurlijk ook.
De auto wordt geparkeerd bij Hotel-Restaurant De Wolfsberg, Mooksebaan 12, 6562 KB Groesbeek.
De wandeling gaat daar van start om 09.30 uur.


2019 
Foto's route 16 januari Fotoalbum met dank aan Marga, Toon en Gerrie!
 
2018
19 december 2018 - zie Fotoalbum en  Kerst bij deBOL 2018
 
5 december 2018 Fotoalbum
 
 
21 november
Het was weer een feestje: de tocht van vandaag naar Nijmegen! Om 09.30 uur vertrokken 80 wandelaars over de dijk richting Nijmegen vanaf Fort Lent. In Nijmegen natuurlijk door het Kronenburgerpark naar de binnenstad en de St.Stevenskerk. Omdat vanmorgen in De Gelderlander een grote foto stond van een nieuw kunstwerk in Nijmegen zijn we daar op Plein 1944 maar snel een kijkje gaan nemen en inderdaad het was een bijzonder kunstwerk dat de naam ODE aan het Varken heeft meegekregen (de lopers uit Angeren voelden zich zeer vereerd - toch?).  Er werd aan de Waalkade een lekker kopje koffie/thee gedronken en via de haven gingen we over de Waalbrug richting het Fort.
We boften ook deze keer met het weer, een heerlijk zonnetje en gelukkig niet zoveel wind, het was echt een prima wandelochtend waar we nog wel even van kunnen nagenieten!
Dank aan Toon, Gerrie en ondergetekende, de foto's staan weer op deze site Fotoalbum
Tot 5 december, groetjes Marianne
 
7 november 2018
Het was weer genieten  op de eerste woensdag van de maand november, 's morgens een schitterende zonsopkomst en we vertrokken met een heerlijk zonnetje op een bijna zomerse herfstdag richting Ressen.
Over de Waaldijk, door Park Lingezegen naar Lent en over de Woerdsestraat naar het sportpark waar we weer zeer gastvrij ontvangen werden door Vincent Polman.
Cecile van Gend nam afscheid van het Bestuur en van alle wandelaars en na een heerlijk kopje koffie met koek (dank je wel Cyl) gingen we weer op pad nadat Cyl nog even een staande receptie had gehouden bij de deur van de kantine.
Het laatste stuk via het Klompenpad in Ressen, de Pas en de Waaldijk en om 12 uur waren we terug bij De Kinkel.
Het was weer een ochtend met een gouden randje! Tot de 21ste, dan gaan we richting Nijmegen! Fotoalbum met dank aan Toon Hendriksen
 
 
Seizoen 2018-2019
 
De foto's van de eerste wandeltochten staan onder Fotoalbum met dank aan Toon, Marga en Gerrie 
 
De foto's van de Middeleeuwse Wandeltocht staan (al gedeeltelijk) onder Fotoalbum met dank aan Toon, Annemarie en de Boldames 
 
op 17 oktober was er een speciale herfstkleuren boswandeling, we zagen prachtige paddenstoelen, maakten veel klimmetjes en genoten van weer een stralende na-zomerdag! Fotoalbum met dank aan Toon, Gerrie en Marga
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 


---------------------

2017
Helaas, het zit er weer op voor dit seizoen! Op 20 juni werd de laatste tocht gelopen met een mooie route door Bemmel en Ressen. De koffiepauze was bij Sportclub Bemmel waar we altijd weer zeer gastvrij ontvangen werden door Vincent Polman. Er waren dit keer maar 60 deelnemers vanwege de 4Daagse van Alkmaar en vakanties, maar het was weer gezellig! Toon bedankt voor de weer mooie foto's! Fotoalbum

In de maanden juli en augustus wordt er niet gewandeld maar zullen de dames van deBOL wel tijdens de Nijmeegse Vierdaagse (17 t/m 20 juli) elke dag ergens langs de route staan om alle wandelaars aan te moedigen!

We wensen iedereen een hele fijne vakantieperiode en hopen dat we op 5 september weer met een grote groep van start kunnen gaan!

 -----------
Op 21 maart vierden we de LENTE met een prachtige tocht bij de Hatertse Vennen. In het begin was het nog een beetje mistig maar al gauw deed het zonnetje haar best om achter de wolken vandaan te komen!

Met ca. 65 "genieters" liepen we 6,5 km door een afwisselend gebied met vennen, weilanden, bossen en heuveltjes om in de pauze koffie te drinken bij St.Walrick. Na de koffie nog zo'n 3,5 km terug naar de parkeerplaats en daar ging iedereen weer zijns weegs! Het was een hele gezellige en mooie tocht!

Toon Hendriks en Marga Wouters maakten ook dit keer weer de mooie foto's, bedankt ! Fotoalbum

 
------------

Fotoalbum Foto's van 17 januari  j.l. 

------

De foto's van de wandeling op 1 en 15 november staan op Fotoalbum 1 november 2017 met dank aan Marga, Toon en Gerrie!
 
De foto's van de MW 2017 en 18 oktober j.l. staan op de site Fotoalbum
 
---------
   
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------