Wandelen op woensdag

De volgende wandeltocht zal zijn op woensdag 18 september
 
Fotoalbum  4 september de wijnroute in Groesbeek! met dank aan Gerrie, Toon, Anita e.a.
Op woensdag 4 september gingen we in Groesbeek op pad om de wijnroute van 13 km te lopen.
Het weer was fantastisch om te wandelen, de route was mooi, de koffie smaakte 2x goed en bij de theetuin genoten we vooral van het unieke plekje en de heerlijke taarten!
Aan het einde van de tocht stond de lunch  voor ons klaar bij het Wijnbouw Centrum. Helaas bleken ze daar niet echt voorbereid te zijn op een grote groep mensen, dus ging er een en ander niet zo als wij het gewild hadden, maar we hopen dat iederen toch kan terugkijken op een prachtige wandeldag! Het seizoen 2019-20 is weer geopend en we gaan er met z'n allen een heel gezellig, sportief en gezond jaar van maken!
Wij vonden het fijn dat er deze keer toch 52 mensen mee gingen op deze tocht en met de 6 "Bolletjes" erbij werd het een dag met mooie herinneringen! Tot de 18e!
 
Speciale EVACUATIEwandeltocht i.v.m. 75 jaar Herdenken op vrijdag 27 september 2019 naar Apeldoorn

 
 
Fotoalbum 5 juni 2019 met dank aan Toon voor de weer erg mooie foto's!
 
 
 
Zoals u weet, kunt u ook onze 10-rittenkaart kopen. U betaalt dan voor negen wandelingen terwijl u tien keer kunt meewandelen. Deze 10-rittenkaart kost € 27,00. Als u dat bedrag overmaakt op onze rekening o.v.v. van uw naam en
10-rittenkaart, dan zorgen wij ervoor dat we deze kaart bij de eerstvolgende wandeling voor u klaar hebben liggen.
Onze bankgegevens vindt u op Adresgegevens st. deBOL
 
Op woensdag 17 april hebben we weer genoten van een prachtige lentewandeling door Hemmen! Fotoalbum
foto's van 3 april, route Huissen/Immerloopark zie Fotoalbum met dank aan Toon voor de weer zo mooie foto's!U kunt ook Vriend van deBOL worden!
Voor € 25,= per jaar helpt u ons heel goed om alle activiteiten te kunnen realiseren, wij willen het inschrijfgeld
(€ 3,=) voor de woensdag-wandeltochten niet verhogen maar worden helaas wel geconfronteerd met de verhoging van de prijzen voor het kopje koffie onderweg. Dus als we nog meer Vrienden van deBOL krijgen, komen we ook 2019 wel weer financieel rond! Dus bent u nog geen Vriend van deBOL geef u dan op bij een van de bestuursleden!
 

 

2019 
Wat was het mooi in Groesbeek! Heerlijk gewandeld, prachtige route, lekker weertje, kortom ... Genieten!!
Fotoalbum met dank aan Toon en Marianne
 
Foto's route 16 januari Fotoalbum met dank aan Marga, Toon en Gerrie!
 
 
2018
19 december 2018 - zie Fotoalbum en  Kerst bij deBOL 2018
 
5 december 2018 Fotoalbum
 
 
21 november
Het was weer een feestje: de tocht van vandaag naar Nijmegen! Om 09.30 uur vertrokken 80 wandelaars over de dijk richting Nijmegen vanaf Fort Lent. In Nijmegen natuurlijk door het Kronenburgerpark naar de binnenstad en de St.Stevenskerk. Omdat vanmorgen in De Gelderlander een grote foto stond van een nieuw kunstwerk in Nijmegen zijn we daar op Plein 1944 maar snel een kijkje gaan nemen en inderdaad het was een bijzonder kunstwerk dat de naam ODE aan het Varken heeft meegekregen (de lopers uit Angeren voelden zich zeer vereerd - toch?).  Er werd aan de Waalkade een lekker kopje koffie/thee gedronken en via de haven gingen we over de Waalbrug richting het Fort.
We boften ook deze keer met het weer, een heerlijk zonnetje en gelukkig niet zoveel wind, het was echt een prima wandelochtend waar we nog wel even van kunnen nagenieten!
Dank aan Toon, Gerrie en ondergetekende, de foto's staan weer op deze site Fotoalbum
Tot 5 december, groetjes Marianne
 
7 november 2018
Het was weer genieten  op de eerste woensdag van de maand november, 's morgens een schitterende zonsopkomst en we vertrokken met een heerlijk zonnetje op een bijna zomerse herfstdag richting Ressen.
Over de Waaldijk, door Park Lingezegen naar Lent en over de Woerdsestraat naar het sportpark waar we weer zeer gastvrij ontvangen werden door Vincent Polman.
Cecile van Gend nam afscheid van het Bestuur en van alle wandelaars en na een heerlijk kopje koffie met koek (dank je wel Cyl) gingen we weer op pad nadat Cyl nog even een staande receptie had gehouden bij de deur van de kantine.
Het laatste stuk via het Klompenpad in Ressen, de Pas en de Waaldijk en om 12 uur waren we terug bij De Kinkel.
Het was weer een ochtend met een gouden randje! Tot de 21ste, dan gaan we richting Nijmegen! Fotoalbum met dank aan Toon Hendriksen
 
 
Seizoen 2018-2019
 
De foto's van de eerste wandeltochten staan onder Fotoalbum met dank aan Toon, Marga en Gerrie 
 
De foto's van de Middeleeuwse Wandeltocht staan (al gedeeltelijk) onder Fotoalbum met dank aan Toon, Annemarie en de Boldames 
 
op 17 oktober was er een speciale herfstkleuren boswandeling, we zagen prachtige paddenstoelen, maakten veel klimmetjes en genoten van weer een stralende na-zomerdag! Fotoalbum met dank aan Toon, Gerrie en Marga
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 


---------------------

2017
Helaas, het zit er weer op voor dit seizoen! Op 20 juni werd de laatste tocht gelopen met een mooie route door Bemmel en Ressen. De koffiepauze was bij Sportclub Bemmel waar we altijd weer zeer gastvrij ontvangen werden door Vincent Polman. Er waren dit keer maar 60 deelnemers vanwege de 4Daagse van Alkmaar en vakanties, maar het was weer gezellig! Toon bedankt voor de weer mooie foto's! Fotoalbum

In de maanden juli en augustus wordt er niet gewandeld maar zullen de dames van deBOL wel tijdens de Nijmeegse Vierdaagse (17 t/m 20 juli) elke dag ergens langs de route staan om alle wandelaars aan te moedigen!

We wensen iedereen een hele fijne vakantieperiode en hopen dat we op 5 september weer met een grote groep van start kunnen gaan!

 -----------
Op 21 maart vierden we de LENTE met een prachtige tocht bij de Hatertse Vennen. In het begin was het nog een beetje mistig maar al gauw deed het zonnetje haar best om achter de wolken vandaan te komen!

Met ca. 65 "genieters" liepen we 6,5 km door een afwisselend gebied met vennen, weilanden, bossen en heuveltjes om in de pauze koffie te drinken bij St.Walrick. Na de koffie nog zo'n 3,5 km terug naar de parkeerplaats en daar ging iedereen weer zijns weegs! Het was een hele gezellige en mooie tocht!

Toon Hendriks en Marga Wouters maakten ook dit keer weer de mooie foto's, bedankt ! Fotoalbum

 
------------

Fotoalbum Foto's van 17 januari  j.l. 

------

De foto's van de wandeling op 1 en 15 november staan op Fotoalbum 1 november 2017 met dank aan Marga, Toon en Gerrie!
 
De foto's van de MW 2017 en 18 oktober j.l. staan op de site Fotoalbum
 
---------
   
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------