Rabo CLUBSUPPORT 2022

Ook in 2022 mogen wij weer meedoen met de Rabobank Clubsupport actie.
U kunt als u lid bent van de RABObank stemmen op St. deBOL van 5 t/m 27 september a.s.
Het stemmen gaat heel gemakkelijk; 
U moet daarvoor inloggen in uw eigen Internetbankieren omgeving. Daarin kunt u drie stemmen uitbrengen waarvan maximaal 1 op deBOL Bemmel. Wij staan in het overzicht onder de D als deBOL Bemmel vermeld.
 
We hopen dat we weer een mooi bedrag binnen kunnen halen en zullen in de stemperiode regelmatig in het dorp een klein presentje uitdelen aan hen die op ons gaan stemmen! 


 


8 november 2021
Wij (bestuur van St.deBOL) zaten gezamenlijk en zeer gespannen te kijken naar onze tablets voor de online bekendmaking van de RaboClubsupport 2021.
Aan het einde van het programma werden dan eindelijk de bedragen bekend gemaakt en wij hadden eerlijk gezegd niet zoveel verwacht omdat de stemprocedure dit jaar anders dan anders was en we van velen hoorden dat ze het
niet voor elkaar hadden gekregen. Maar .... jawel, we zagen dat we (weer) als hoogste eindigden in Bemmel met een bedrag van
                                            € 891,93      SUPER BLIJ ZIJN WIJ DAARMEE!

Wij willen dan ook alle lieve stemmers bedanken voor hun steun en zullen dit bedrag zeker besteden aan goede, gezonde en gezellige activiteiten voor jong en oud!
 
Kom ook meegenieten, iedereen is altijd van harte welkom! Tot ziens !
 

 
      
Afbeelding invoegen   Afbeelding invoegen