Rabo CLUBSUPPORT 2021

Van 4 tot 24 oktober kunnen alle leden van de RABObank hun stemmen uitbrengen op verenigingen en stichtingen die hieraan meedoen!

Mogen wij weer op uw stem rekenen? Alvast hartelijk dank!

Afbeelding invoegen
 
Dit jaar heeft de RABObank het stemmen op verschillende verenigingen of stichtingen gewijzigd!
Men krijgt geen bericht meer met een code maar moet zelf inloggen bij de Rabobank.
Ga dan naar OVERZICHT, daar staat aan de rechterkant een rondje met SERVICE, daar klik je op! Dan komt het scherm "Snel naar" tevoorschijn, daar vind je: Stem op jouw club. Wij staan onder het kopje "overigen"!
Als je daarop klikt mag je 3 stemmen uitbrengen, zoek via filters naar Bemmel en ga dan naar "de resultaten" onder aan de pagina. Stichting deBOL staat op de 2e pagina Bemmel. Je mag dit jaar maar 1 stem per club uitbrengen!
 
Veel succes en alvast bedankt!
 
 ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
2020 DeBOL mocht dit jaar mee doen met Rabo Clubsupport.
Onlangs kregen wij van de Rabobank bericht dat er een bedrag van € 896,69 was opgehaald!
En daar zijn wij echt super blij mee en stiekem toch ook wel een beetje trots dat zoveel mensen een stem op ons hebben uitgebracht! En dat we als nummer 1 in Bemmel zijn geëindigd!
 
Graag willen wij alle stemmers heel hartelijk bedanken voor uw stem!

Mede daardoor kunnen wij volgend jaar weer al onze mooie evenementen organiseren, zoals bv onze gewone woensdagwandelingen, het zeer bijzondere Herdenkingsconcert in mei, de Avond-4-Daagse etc.etc.
Wij hadden het graag met iedereen willen vieren maar helaas, door de huidige coronamaatregelen mocht dat maar in zeer beperkte kring.
 
Afbeelding invoegen
 
      
Afbeelding invoegen   Afbeelding invoegen