Woord van de voorzitter

Afbeelding invoegen  Afbeelding invoegen
 
Beste mensen, belangstellenden van St.deBOL,                                                        12 november 2018
 
Hierboven ziet u een paar foto's die gemaakt werden op onze Vrienden van deBOL bijeenkomst op 28 oktober j.l. Het Bestuur van St.deBOL haalde herinneringen op met het lied "Weet je nog wel oudje"?
En er waren mensen bij die dachten dat die "oude besjes" hiermee afscheid namen van het Bestuur, maar wees gerust, deze twee zijn echt nog niet van plan om achter de geraniums te gaan zitten hoor, ze zijn gelukkig nog met heel veel enthousiasme en plezier bezig met het organiseren van allerlei activiteiten voor jong en oud.
 
De chique dame (onze penningmeester) maakt zich echter wel zorgen over de financieen, dus hadden we bij de tekst van het lied een oproep geplaatst want:
het Bestuur van St.deBOL moet naarstig op zoek naar nieuwe sponsoren en ook nieuwe Vrienden van deBOL zijn bij ons meer dan welkom.
Dus vragen wij u: kunt u ons helpen aan mogelijke sponsoren of donateurs? Stuur even een berichtje via de site of bel ons even?
De Vrienden van deBOL dag was overigens heel erg gezellig! Vrienden van deBOL
 
Op 7 november hebben wij afscheid genomen van Cecile van Gend die vorig seizoen al had laten weten dat ze zou stoppen met haar bestuursfunctie. In de pauze van onze wandeltocht bij Sport Club Bemmel hebben we haar in de bloemetjes gezet en bedankt voor bijna 13 jaar BOL! Het was haar wens om alle wandelaars persoonlijk te bedanken en zo werd er spontaan een staande receptie gehouden toen we weer op pad wilde gaan. Cyl bedankt voor alle energie, enthousiasme en inzet, we hopen dat we je nog vaak in goede gezondheid tegen mogen komen in Bemmel!
 
Afbeelding invoegen
 
Lieve mensen, ook u bent van harte welkom bij onze activiteiten, dus tot ziens!
namens het Bestuur,
 
Marianne van Eechoud-Bierens, voorzitter 
 

Het Bestuur van Stichting deBOL moet op zoek naar sponsoren, donateurs en méér Vrienden van deBOL!

 

Het bestuur van Stichting deBOL is op zoek naar gulle gevers die hun vrijwilligerswerk  willen steunen. Wij krijgen geen subsidie van de Gemeente en het aantal sponsoren is in de laatste jaren helaas teruggelopen. De penningmeester begint zich zorgen te maken!

 

Daarom willen wij u vragen of u ons kunt helpen aan adressen van mogelijke sponsoren en donateurs waarmee wij een afspraak kunnen maken om te onderzoeken of zij iets voor ons willen en kúnnen betekenen.

 

Wij willen heel graag én met veel plezier doorgaan met onze activiteiten voor jong en oud: de 50+ wandel tochten, de Avond 4Daagse, de Middeleeuwse Wandeltocht, de sponsor Snerttocht, concertjes etc.

Wij zijn ons ervan bewust dat we een speciale functie hebben in het sociale leven van Lingewaard en die wij willen graag in stand houden in het algemeen belang van jong en oud!

 

HELPT U ONS ?

 

Bel: Marianne v. Eechoud-Bierens, voorzitter 06 54975063 of

06 22540214, Trudy Francissen-Peters

penningmeester