eerste dag van de Nijmeegse 4Daagse afgelast


Fotoalbum
Het werd een super gezellige, verrassende week qua weer maar de sfeer was alle dagen prima en we hebben met heel veel plezier  voor de 16e keer langs de routes gestaan!
.......................................................................................................................................................................
Op zondagmiddag bij het Kapellen Festival hoorden we dat de eerste dag van de N4D werd afgelast, dat betekent natuurlijk voor vele lopers een grote teleurstelling maar ook voor alle horeca ondernemers, het publiek langs de route etc. etc.
Ter plekke heeft het BOLbestuur besloten om op dinsdag ochtend een korte route door Bemmel te organiseren voor iedereen die toch nog even het 4Daagse gevoel in de benen wil krijgen.
Wij gaan op dinsdag 19 juli om 10 uur starten met een korte tocht op DE Plak, ter hoogte van Makelaar Knorth en lopen via De Plak, Loostraat, Dorpsstraat naar kasteel De Kinkelenburg waar misschien wel Burgemeester Nellie Kalfs ons zal toezwaaien, na een ommetje Kinkelenburglaan lopen we naar Het Wapen waar iedereen voor eigen rekening nog even kan napraten etc.  De Gemeente heeft alle vergunningen voor extra terrassen en muziek ingetrokken, maar Het Wapen is in ieder geval open tot ca. 13.00/14.00 uur.
 
We hopen dat er veel 4Daagse lopers mee gaan doen en zien jullie graag, in het Gemeenteshirt, a.s. dinsdag om er met z'n allen toch een klein sportief feestje van te maken. 
 
We hopen dat we op woensdag, donderdag en vrijdag weer langs de route kunnen gaan staan!
Tot ziens,
Bestuur St. deBOL