Nieuws

Op 10 september j.l. is het DB van St. deBOL op bezoek geweest bij het Longfonds in Amersfoort om definitieve afspraken te maken over de te organiseren LONGLOOP die gehouden zal worden op zondag 3 november a.s. in Bemmel!

Het wordt een hele uitdaging en we moeten zeker de komende 6 weken heel hard werken om alles goed geregeld te krijgen! Wij gaan voor een ereronde van 1 km, een route van ca. 5 km en voor de fanatieke wandelaars toch ook nog een route van ca. 10 km.

De inschrijving voor deze Longloop is gratis maar het is natuurlijk wel de bedoeling dat alle deelnemers zich laten sponseren door familie, vrienden en kennissen, zodat we  het door ons als doel gestelde streefbedrag van

€ 5.000,= kunnen halen!

De inschrijving gaat plaats vinden via de website van het Longfonds, deze zal zeer waarschijnlijk eind volgende week de lucht ingaan. Meer informatie volgt z.s.m. maar zet de datum 3 november nu al vast in uw agenda, wij hopen van harte dat wij minimaal 500 deelnemers mogen verwelkomen!

 Zegt het voort, zegt het voort!!!

 Afbeelding invoegen

 

In memoriam Henk Bergamin zie Woord van de voorzitter

Afbeelding invoegen  1 maart 1936 -22 augustus 2019

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

deBOL Kadobon
Vanaf heden te koop bij het bestuur: deBOL Kadobon Nieuw: de deBOL Kadobon


deBOL
poloshirts
Het Bestuur van St.deBOL heeft op veler verzoek weer nieuwe poloshirts besteld.
De shirts van het merk Hummel kosten € 25,00 per stuk en zijn in beperkte voorraad
(damesmaten L en XL en XXL) aanwezig bij het Bestuur.