De Avond-4-Daagse

 
 

deBOL "JUNIOR” Avond4Daagse NIEUWS

Stichting deBOL organiseert al sinds 2008 met veel plezier en enthousiasme de deBOL JUNIOR A4Daagse, Dit leuke en gezellige evenement voor de jeugd zal in 2024 voor de 17e keer georganiseerd worden van dinsdag 28 t/m vrijdag 31mei.

De bestuursleden van St.deBOL zijn inmiddels ook wat jaartjes ouder geworden en daarom willen wij op zoek gaan naar jonge, sportieve enthousiaste mensen die willen helpen om dit evenement  in leven te houden want het zou toch super jammer zijn als er in de toekomst geen Avond4Daagse in Bemmel meer zou zijn.

 Wij doen dan ook een dringende oproep aan (sport)verenigingen en/of basisscholen of een clubje ouders die het leuk vinden om dit unieke evenement mede te gaan organiseren!

Al die blije gezichten van de kinderen zijn het het mooiste cadeau dat je kunt krijgen als je je inzet voor de Avond4Daagse in Bemmel!

Wij hopen dat we een gezellig team bij elkaar krijgen dat in 2024 met ons mee wil lopen bij de organisatie en hopelijk in de toekomst het stokje van ons wil overnemen.

Spreekt het je aan en ben jij iemand die zich een keer per jaar een weekje wil inzetten voor de jeugd in Bemmel, neem dan contact op met Marianne van Eechoud, voorzitter St. deBOL (tel. 0654975063) of een van de andere bestuursleden.

Meer informatie|: www.debolbemmel.nl 

 

     

  

Het was weer een geweldig feest afgelopen week bij de deBOL JUNIOR Avond-4-Daagse.
Zo'n 850 kinderen met hun ouders, opa's en of oma's gingen dinsdagavond in de miezerregen van start, maar dat kon hen niet deren. Onderweg was er lekkere limonade en een appeltje van AH. Op woensdagmiddag vertelden de weermannen ons dat er heel veel regen en onweer, dus code geel, werd verwacht, juist op het moment dat wij zouden gaan wandelen. We hebben toen besloten om niet te starten. Gelukkig mochten we de chips van Jumbo donderdag bij de finish uitdelen.
Donderdagavond ging iedereen weer vrolijk van start en werden we verrast door de Scouting met een lekker spekkie, op vrijdagavond was het tijd voor de feestelijke intocht. Onderweg stond Bakkerij Engelen met een lekker broodje en deelde Eetwinkel Polly een lekker ijsje uit. Een hartelijk dankjewel aan deze sponsoren!
Er werd verzameld bij De Vlinderboom waarna we onder muzikale begeleiding van Drumfanfare ESKA en ook van Schuttersgilde St. Bavo uit Angeren, de laatste kilometer aflegden voor de welverdiende medaille.

Graag willen wij al onze vrijwilligers; de startbureaudames, de verkeersregelaars, de limonadeuitdelers, de kaartjesknippers heel, heel hartelijk bedanken voor hun medewerking! Zonder hen zou dit niet gelukt zijn!
 
                                                
 
De deBOL JUNIOR Avond-4-Daagse wordt in 2024 gehouden van dinsdag 28 tm vrijdag 31 mei.
Doen jullie dan ook (weer) mee?
-----------------
 


Foto's; Fotoalbum           
                                                Met plezier in beweging!