De Avond-4-Daagse

Het was weer een geweldig feest afgelopen week bij de deBOL JUNIOR Avond-4-Daagse.
Zo'n 850 kinderen met hun ouders, opa's en of oma's gingen dinsdagavond in de miezerregen van start, maar dat kon hen niet deren. Onderweg was er lekkere limonade en een appeltje van AH. Op woensdagmiddag vertelden de weermannen ons dat er heel veel regen en onweer, dus code geel, werd verwacht, juist op het moment dat wij zouden gaan wandelen. We hebben toen besloten om niet te starten. Gelukkig mochten we de chips van Jumbo donderdag bij de finish uitdelen.
Donderdagavond ging iedereen weer vrolijk van start en werden we verrast door de Scouting met een lekker spekkie, op vrijdagavond was het tijd voor de feestelijke intocht. Onderweg stond Bakkerij Engelen met een lekker broodje en deelde Eetwinkel Polly een lekker ijsje uit. Een hartelijk dankjewel aan deze sponsoren!
Er werd verzameld bij De Vlinderboom waarna we onder muzikale begeleiding van Drumfanfare ESKA en ook van Schuttersgilde St. Bavo uit Angeren, de laatste kilometer aflegden voor de welverdiende medaille.

Graag willen wij al onze vrijwilligers; de startbureaudames, de verkeersregelaars, de limonadeuitdelers, de kaartjesknippers heel, heel hartelijk bedanken voor hun medewerking! Zonder hen zou dit niet gelukt zijn!
 
                                                
 
De deBOL JUNIOR Avond-4-Daagse wordt in 2024 gehouden van dinsdag 28 tm vrijdag 31 mei.
Doen jullie dan ook (weer) mee?
-----------------
 


Foto's; Fotoalbum           
                                 


        

   

 

                                              Met plezier in beweging!