Bemmels/Zwitserse 3Daagse

Stichting deBOL (de Bemmelse Organisatie Ladies) is dit jaar (2021) al 20 jaar actief op het gebied van het organiseren van wandeltochten voor 50 plussers, de Middeleeuwse Wandeltocht,de deBOL "Junior”Avond4Daagse, de Dodenherdenking en de viering van 5 mei met o.a. een Bevrijdingstocht en het organiseren van kleine concerten etc.

INITIATIEF voor LINGEWAARD DOET 2021

Wij willen graag van het weekend 16, 17 en 18 juli een Bemmels/Zwitsers weekend maken en daarin het 20-jarig bestaan van Stichting deBOL vieren.

We kiezen voor een Bemmels weekend omdat wij een Bemmelse organisatie zijn die al sinds 1997 wandeltochten voor 50 plussers heeft georganiseerd, in het begin als medewerkers van de VVV Bemmel Boven Betuwe in samenwerking met de KBO en de KNBLO Kring Gelderland en sinds 2001 als Stichting deBOL (Bemmelse Organisatie Ladies).

Wij kiezen voor de toevoeging Zwitsers omdat al jarenlang tijdens de Nijmeegse 4Daagse in Bemmel een Zwitserse Week werd gehouden en wij als VVV medewerkers daarin de Zwitserse Markt organiseerden.Daarom dus de combinatie Bemmels/Zwitserse 3 Daagse!

Wij willen dit weekend openen met een feestelijke onthulling van een deBOL-bankje dat geplaatst zal worden aan het Zwitserspad in het Groene Hart van Bemmel als aandenken aan ons 20-jarige bestaan en ter herinnering aan onze Ambassadeur Henk Bergamin. Na zijn burgemeesterschap werd hij Ambassadeur van Stichting deBOL en heeft hij deze functie, tot aan zijn dood in augustus 2019, met veel enthousiasme vervuld.

Henk heeft ons, vanaf dat de VVV gesloten werd, bijgestaan, gesteund en gestimuleerd en ervoor gezorgd dat meerdere sponsoren ons financieel wilden ondersteunen.

Omdat wij hopen dat wij in de zomer weer meer kunnen organiseren, de corona maatregelen natuurlijk in acht nemend,  willen wij alle inwoners van Lingewaard een gezellige, gezonde en sportieve activiteit aanbieden in de vorm van een nieuw initiatief: de Bemmelse "after corona” 2Daagse, bestaande uit:

een leuke speurroute van ca. 8 km voor gezinnen met kinderen ( i.p.v. de afgelaste Avond4Daagse) op zaterdag 17 juli en een (individuele) "Hap en Stap”-wandelroute van ca. 25 en/of 15 km door Lingewaard op zondag 18 juli (dit als doekje voor het bloeden van de afgelaste Nijmeegse 4Daagse).

Dit alles onder het motto:

Lingewaard DOET het anders en dat is zeker GENIETEN!

De Gemeente Lingewaard bezorgt dit jaar cheques van € 10,= per adres in Bemmel, Gendt, Haalderen en Angeren.  Als u ons initiatief wilt steunen komen wij graag de cheque bij u ophalen. Bel naar 0654975063 of 0622540214 of stuur een mail naar: stichting.debol@planet.nl.

Alvast van harte bedankt voor uw steun en tot ziens bij de Bemmels/Zwitserse 3Daagse in juli!

Afbeelding invoegen en dan nog even dit .......

Woont u niet in Bemmel, Gendt, Haalderen of Angeren, dan krijgt u dit jaar geen cheque thuis gestuurd! Maar als u ons in het kader van het 4e lustrum van St. deBOL toch zou willen steunen om deze 3Daagse te realiseren, dan kunt u iets over maken op onze bankrekening NL 94 RABO 0316883298.

Wij zijn echt heel blij met elke financiele steun en zullen weer met heel veel liefde en enthousiasme aan de slag gaan om van deze 3Daagse een heel gezellig, sportief en fantastisch weekend van te maken!