Avond-4-Daagse Home Edition

De Avond4daagse gaat dóór!

Maar dan anders … de KWBN heeft de

Avond-4-Daagse Home Edition bedacht. 

Een jaar zonder Avond4daagse is natuurlijk ondenkbaar. Daarom presenteren wij: Avond4daagse – Home Edition. Loop je dan de Avond4daagse in huis?! Nee, joh (of je moet een héél groot huis hebben). Maar je vertrekt wel vanaf je eigen huis. En je maakt je eigen routes. Via de app van eRoutes. Natuurlijk ontvang je na vier dagen lopen de enige echte Avond4daagse medaille. Jij wilt jouw serie toch ook compleet hebben?
De inschrijving start in de week van 25 mei.

Wat is het?
Met de Home Edition biedt de KWBN iedereen in Nederland de gelegenheid een eigen Avond4daagse te lopen. Dus niet in hele grote groepen tegelijk, zoals je gewend bent. Maar alleen met een vriendje, je sportmaatjes of met je gezin. Je kunt de vier dagen lopen in de periode tussen 1 juni en 31 augustus 2020. Maar tussen de eerste en de vierde dag mogen maximaal twee weken zitten. Het moet natuurlijk wel een uitdaging blijven... En je hoeft niet alleen ’s avonds of doordeweeks te lopen. Ook overdag of in het weekend kun je op pad!

Hoe dan?
In de week van 25 mei 2020 start de inschrijving, via onderstaande website.
In verband met de betaling moet een ouder/verzorger de inschrijving doen. Vervolgens vul je de namen van de deelnemers in. Per deelnemer kost deelname € 5. Daarvoor krijg je vier verschillende routes via de eRoutes app. Je kunt daarbij kiezen uit 2,5 - 5 - 10 km. En na afronding van de vier dagen wandelen ontvang je de officiële Avond4daagse medaille thuis! Easy dus!

Meer informatie en inschrijven:
deBOL doet hier verder niets aan en is ook niet verantwoordelijk voor de routes-veiligheid-calamiteiten. Iedereen loopt op eigen risico.  

Inschrijven kan via onderstaande website: https://www.avond4daagse.nl/deelnemers/avond4daagse-home-edition

 

 

 

 

 

deBOL Avond-4-Daags afgelast 

Helaas ... de deBOL JUNIOR Avond-4-Daagse Bemmel, die van dinsdag 12 t/m 15 mei 2020 zou worden gehouden, gaat niet door.

De A4Dgse Commissie heeft gezien de ontwikkelingen rondom het coronavirus besloten om de A4Dgse in mei af te gelasten.

We vinden het echt ontzettend jammer en heel erg vervelend voor al die kinderen die graag meedoen aan de A4Dgse, maar wij denken dat het voor nu het beste besluit is.

 

 

 

2019
Het was weer een feest vorige week in Bemmel bij de deBOL JUNIOR Avond-4-Daagse.
Op dinsdagavond om 18.00 uur gaf Burgemeester Schuurmans het startsein voor de eerste avond. Het was een drukte van belang; er vertrokken bijna 1100 (betalende) kinderen en begeleiders vanaf De Kinkel voor de eerste dag van de deBOL JUNIOR Avond-4-Daagse. Het was een lang lint van kinderen dat door Bemmel liep. Iedereen had er zin in!

Foto's; Fotoalbum

 

Kijk ook op Video: deBOL JUNIOR Avond-4-Daagse:  www.omroeplingewaard.nl

en op ARPRO MEDIA youtube.com


 

Afbeelding invoegen  Afbeelding invoegen Afbeelding invoegen  Afbeelding invoegen

Afbeelding invoegen  Afbeelding invoegen

 
 

Met plezier in beweging!
 

Kijk op You Tube voor het filmpje van de 11e deBOL Junior A4D 2018
Arkadiusz Prochazka - 
en nog van de 10e Avond4Daagse Bemmel 2017 - een prachtig filmpje van
de laatste dag en intocht.