76 jaar herdenken en vieren 2021

2021 
4 en 5 mei, ook dit jaar weer anders dan anders!
De Dodenherdenking was toch sfeervol, mede door de trompettist van ESKA die de TAPTOE en het Wilhelmus schitterend speelde! We waren ook blij dat Veteraan Eef Damen namens alle veteranen een bloemstuk neerlegde en Ady van Oijen, Theo en Henri Peren een bloemstuk legden bij de 3 zuilen. Overdag hadden al meerdere mensen bloemen gelegd, waaronder 2 scholen uit Bemmel met kinderen van de Tuin van de Vrijheid.
We hopen dat we volgend jaar weer een grotere herdenking mogen organiseren! Fotoalbum
 
Op 5 mei, geen bevrijdingstocht om het vuur in Huissen op te halen, maar toch deden er 46 wandelaars mee aan de individuele wandeltocht van 12 /17 km.
Onderweg een sapje en iets lekkers en bij De Heuvel was er een koffiepauze!
Wij bedanken mevr. Vermeulen voor de gastvrijheid en alle wandelaars die een vrijwillige bijdrage in de BOL-bus deden.
Het weer liet het een beetje afweten, het was koud en ook aan de regen ontkwamen de wandelaars niet, maar de sfeer was goed  en gezellig! Fotoalbum met dank aan Toon en Anita en Jet.
We hopen iedereen weer terug te zien bij het feestweekend in juli of anders in september als we hopelijk weer lekker onze woensdag wandelingen mogen organiseren!
 
PS wie half mei van de Gemeente een cheque in de bus krijgt voor de actie Lingewaard DOET (Bemmel, Haalderen, Ressen en Angeren) denk dan aan onze initiatieven en doneer aan St. deBOL voor het feestweekend in juli!????