We gaan weer aan de wandel!

De volgende deBOL wandeling staat gepland op vrijdag 5 mei a.s.
Dan halen we weer het Bevrijdingsvuur op in Huissen en lopen dan vanuit Huissen via de Heuvel, waar we bij de Mariakapel een korte overdenking houden en waar we de lunchpauze houden, richting Bemmel.
In Bemmel plaatsen we het Bevrijdingsvuur bij het Monument bij De Kinkelenburg.
We verzamelen om 10.30 uur op de Markt in Huissen, waarna we, nadat we het Bevrijdingsvuur hebben ontvangen, rond 11.00 uur vertrekken voor deze bijzondere wandeling.-----------
Op 21 maart vierden we de LENTE met een prachtige tocht bij de Hatertse Vennen. In het begin was het nog een beetje mistig maar al gauw deed het zonnetje haar best om achter de wolken vandaan te komen!

Met ca. 65 "genieters" liepen we 6,5 km door een afwisselend gebied met vennen, weilanden, bossen en heuveltjes om in de pauze koffie te drinken bij St.Walrick. Na de koffie nog zo'n 3,5 km terug naar de parkeerplaats en daar ging iedereen weer zijns weegs! Het was een hele gezellige en mooie tocht!

Toon Hendriks en Marga Wouters maakten ook dit keer weer de mooie foto's, bedankt ! Fotoalbum

 
 
 
Graag even uw aandacht voor: de verkeersregelaarscursus!
Wij zitten voor de 11e deBOL JUNIOR Avond4Daagse nog met een probleem, we hebben te weinig verkeersregelaars! Wie komt ons verkeersregelaarsteam versterken????
Als je van 29 mei t/m 1 juni één of meerdere avond(en) wil helpen bel dan naar Bep Cornelissen en vraag de
inlogcode op voor de cursus die gevolgd moet worden om verkeersregelaar te kunnen zijn.
De cursus is niet moeilijk en als je er zelf niet uitkomt zijn er een aantal mensen bereid om je te helpen. 
Het invullen van de vragenlijst op de computer duurt 1/2 tot 1 uur.
 
De jeugd van Bemmel zal jullie dankbaar zijn, want zonder voldoende gecertificeerde verkeersregelaars mogen wij de Avond4Daagse niet organiseren en dat zou voor heel veel kinderen, ouders, oma's en opa's een grote teleurstelling zijn!
Dus, kom op help ons en bel naar Bep 0627507051 
 
 

Wij willen graag een ideetje voorleggen:

Dit jaar zal van 9 t/m 12 mei de Achterhoekse 4Daagse gehouden worden in Doetinchem en omgeving.

Misschien zou het leuk zijn om met een groot aantal BOLwandelaars hieraan mee te doen. Er zijn afstanden  van 12, 20, 30 en 40 km, maar wij denken voornamelijk aan de 12 of 20 km. Vertrektijden 20 km. tussen 08.00 en 09.30 uur - 12 km. tussen 10.00 en 10.30 uur)

Andere jaren hebben er al een groot aantal van onze wandelaars meegedaan en zij waren allen enthousiast over de mooie routes en de gezellige sfeer, dat is wel iets wat ons ook aanspreekt, vandaar! Het zou toch wel erg gezellig zijn om dit een keer te doen als een extra BOLfamilie-uitje!

Dus, wij willen heel graag weten of er mensen zijn die hieraan mee willen doen en voor welke afstand zij kiezen, zodat we het carpoolen kunnen regelen en andere afspraken kunnen maken. 
 
Het is ook mogelijk om 1, 2,of 3 dagen mee te lopen, kosten € 8,= p.p.p.d. Het inschrijfgeld voor 4 dagen bedraagt € 30,= p.p. 
 
Laat ons maar bij een van de volgende wandelingen weten wat je ervan vindt! 
 
------------

Foto's van 17 januari  j.l. op Fotoalbum


 

------

De foto's van de wandeling op 1 en 15 november staan op Fotoalbum 1 november 2017 met dank aan Marga, Toon en Gerrie!
 
De foto's van de MW 2017 en 18 oktober j.l. staan op de site Fotoalbum
 
---------
   
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------