Wandelen op woensdag

Op woensdag 6 december liepen we een nieuwe route die werd uitgezet door Marga, Annie en Rieky.
met 80 wandelaars op pad door het nieuwe Park Lingezegen met prachtige fiets/wandelroutes. Lekkere koffie gedronken bij Rest.De Klomp. Het was weer gezellig.
Foto's: Fotoalbum met dank aan Marga,Toon en Gerrie

Op 20 december  gaan we op pad voor de laatste wandeltocht in 2017. We starten in Huissen bij de Kerk op 't Zand, lopen een route van ca. 7 km en zullen daarna samen "Kerst" vieren.
 

------

De foto's van de wandeling op 1 en 15 november staan op Fotoalbum 1 november 2017 met dank aan Marga, Toon en Gerrie!
 
De foto's van de MW 2017 en 18 oktober j.l. staan op de site Fotoalbum
 
---------
   
Terugblik op het wandelseizoen 2016-2017
Op woensdag, 21 juni gingen we wandelen in de buurt van Papendal.
Het was schitterend weer, lekker warm maar niet te en we liepen grotendeels door de bossen naar Papendal waar we koffie dronken. Van daar af was het nog ca. 3 km terug naar De Leeren Doedel waar de - niet meelopende - dames van deBOL een lekker waterijsje voor ons hadden gekocht en dat was na deze prachtige tocht een heerlijk koele verrassing!
Nog even gezellig napraten en terug naar Bemmel!  Fotoalbum met dank aan Toon en Marga
 

Op woensdag 7 juni vierden we het 20-jarig Jubileum van de deBOL50+ (vh Wandelcomité 55+) wandelingen.
Het was een hele speciale, bijzondere wandeling. Het bestuur van deBOL werd aangenaam verrast met een prachtige (mierzoete) medaille, een schitterende bos bloemen en een lekker wijntje. Foto's vind je bij Feestelijke 50+tocht 7 juni


--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ook op woensdag 17 mei gingen we weer 'gewoon' aan de wandel. Bij CC De Kinkel waren er om 09.00 uur nog
helemaal geen wandelaars dus ging het gehele Bolbestuur gelijk richting Zijdewinde en werd er ingeschreven buiten met de kliko als tafel. Gelukkig waren er toch weer ruim 60 enthousiastelingen en maakten we een schitterende tocht langs de Waal en  de nevengeul richting Lent. Koffiepauze bij Zijdewinde en daarna terug naar Bemmel.
Het was in onze hele drukke A4Daagse week heerlijk om zo even te mogen genieten van onze eigen omgeving! Fotoalbum de foto's van 17 mei staan per abuis in het album Bevrijdingsdag! met dank aan Toon!
 
 

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 
 
Woensdag 3 mei vervalt de 'gewone' woensdagwandeling.
Wij gaan op Bevrijdingsdag 5 mei weer het Bevrijdingsvuur ophalen in Huissen (op de Markt )
Dus: op vrijdag 5 mei gaat deBOL op pad vanuit Huissen om ca. 11 uur.
Iedereen is welkom om mee te lopen. De ontvangst in Huissen met een kopje koffie is vanaf 10.15 uur en nadat wij het vuur gekregen hebben lopen we via het Exoduspad, het Patrouillepad en het Frontlijnpad  naar de kapel van Maria van de bloeiende Betuwe (ca.8 km). Bij de kapel is een korte plechtigheid en kan iedereen een bloem neerleggen. Daarna is er voor de wandelaars koffie met broodjes en vanaf 13.15 uur zullen we doorlopen naar Bemmel waar we het vuur gaan zetten bij het Oorlogsmonument bij kasteel De Kinkelenburg. We sluiten af met een drankje bij Cafe De Roskam. U bent van harte welkom.
Deze keer betaalt u geen inschrijfgeld, deze tocht wordt dit jaar gesponsord door het Vlinderfonds Huissen !
 
 
 
 

 
------- 

Op woensdag 5 april hebben we een route door het Sonsbeekpark gelopen!
80 wandelaars, mooi wandelweer, schitterende natuur, koffiepauze bij het Watermuseum waar helaas de koffie niet was zoals we gewend zijn maar al met al heeft iedereen genoten! Fotoalbum met dank aan Gerrie en Toon.

------

Op woensdag 1 februari hebben we een route gelopen in en om Doornenburg.
Schitterend weer, mooie route en bijna 80 deelnemers ! Bij de koffie mochten we Henny en Gerrie weer verwelkomen en het was goed om te zien dat Henny, die in Oostenrijk een herseninfarct had gehad, weer op de been was. We vertrouwen erop dat hij binnenkort weer met ons mee kan wandelen, hij is van plan om samen met de fysio heel hard te gaan werken aan de conditie, want wandelen is zijn passie!
 
Fotoalbum met dank aan Toon, Marga en Gerrie 
De volgende wandeltocht (na de Snerttocht van 4 februari a.s.) zal zijn op woensdag 15 februari 


------------


Op woensdag 18 januari liepen we van Lent naar Nijmegen, het was koud maar heerlijk wandelweer en de koffie aan de Waalkade smaakte weer uitstekend. Leuk dat onze Vriend van deBOL Joop Vermeer even bij ons op de koffie kwam!
Met dank aan Toon en Marga voor de mooie foto's Fotoalbum 
 
Henny Wetters, ons wandelmaatje en man van Gerrie, heeft vorige week tijdens de vakantie in Villach-Oostenrijk een herseninfarct gehad en ligt daar in het ziekenhuis. Hij wordt daar heel goed verzorgd en gaat langzaam aan vooruit. We hopen dat  ze gauw weer terug in Nederland zijn!
 

 ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

Op woensdag 4 januari liepen we een route in en om Bemmel, het was flink koud, we kregen een paar regen/hagelbuitjes maar ook een heerlijk zonnetje. Al met al:  de kop is eraf, we zijn het nieuwe jaar weer goed en gezellig begonnen met een koffiepauze bij Sportclub Bemmel. De volgende wandeltocht zal zijn op woensdag 18 januari en we starten dan bij Fort Lent om 09.30 uur! Fotoalbum met dank aan Toon en Marga!

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------