Woord van de voorzitter

Voorwoord
30 november 2017   
  
Lieve mensen,
 
De feestdagen komen eraan en iedereen is weer druk met de inkopen voor Sinterklaas en Kerst, aangemoedigd door de gekte van Black Friday, kortingen zus en kortingen zo, het moet echt niet gekker worden!
Gelukkig zijn de feestdagen ook nog voor heel veel mensen, dagen van samen zijn met familie en vrienden, eens iets extra's doen voor je medemens en vooral een beetje meer aandacht schenken aan die mensen onder ons die best wel eens een arm om hen heen kunnen gebruiken.
In de afgelopen maanden werden wij weer een paar keer opgeschrikt door nare berichten en wij hopen van harte dat wij diegenen die door ziekte niet meer met ons mee kunnen wandelen op de een of andere manier kunnen laten voelen dat we ze missen en dat wij aan ze denken.
 
Wij zijn weer druk met de voorbereidingen voor de Kerstmarkt in Bemmel waar we dit jaar zullen staan met een kraam in de passage van het winkelcentrum, dus kom gezellig even bij ons buurten op zondag 10 december a.s.
 
Sinterklaas gaat dit jaar ons deurtje voorbij, maar natuurlijk maken wij van de laatste wandeltocht van het jaar 2017 weer iets bijzonders! Op 20 december hebben we een speciale Kerst-wandeltocht en -viering!
 
En dan na alle drukte maken we ons op voor het nieuwe jaar 2018 met traditiegetrouw onze Snert wandeltocht die deze keer gehouden zal worden  op zaterdag 3 februari!
Wij hebben besloten om van deze Snerttocht onze jaarlijkse sponsortocht voor een goed doel te maken en dus stellen we deze open voor iedereen die een steentje wil bijdragen aan het goede doel:
Zingen voor je Leven, een fantastisch koor uit Nijmegen dat bestaat uit leden (ook mensen uit Lingewaard) die allemaal iets te maken hebben (of te maken gehad hebben) met kanker. Wij zijn laatst in Nijmegen naar een concert geweest van dit koor en wij waren allemaal heel erg onder de indruk van de uitstraling van de leden: vrolijk, betrokken, intens, saamhorig, kortom het was voor ons een genot om dit mee te mogen maken en wij bevelen u dan ook nu alvast aan om op zaterdag 3 februari mee te doen met onze Snerttocht, dan kunt u na afloop ook gaan genieten van de vrolijke zang van dit bijzondere koor in Bemmel!
De BOL gezelligheid en sfeer staan natuurlijk garant voor een prachtige dag!
 
Tot slot wil ik nog heel graag laten weten dat Patrick Zweers, onze tochtencoordinator van de JUNIOR Avond4Daagse op vrijdag 17 november de Vrijwilligersprijs 2017 van Lingewaard heeft gewonnen!
Wij feliciteren Patrick van harte en wensen hem nog heel veel succes bij al het goede vrijwilligerswerk dat hij met liefde en plezier doet! 
 
Lieve mensen, het is nog wat vroeg misschien maar ik wil u allen vast hele fijne feestdagen toewensen en hoop u gauw te zien bij een van onze activiteiten! 
 
 
 
 
Tot ziens bij deBOL, namens het Bestuur
Marianne van Eechoud-Bierens, voorzitter